DFK Cab představila kabiny pro kloubové nakladače Avant a CastLoaders. (Foto: Avant).

Společnost DFK Cab představila nové unikátní kabiny pro kloubové nakladače značek Avant a CastLoaders. Kabiny poskytují celé spektrum výhod, jako je ochrana před nepříznivými povětrnostními podmínkami, jako je déšť či prašné prostředí či zvýšená bezpečnost řidiče.

Kabiny firmy DFK Cab pro nakladače Avant a CastLoaders jsou vyrobeny z polykarbonátu, který zásadně zvyšuje funkčnost vozidla. Tyto polykarbonátové kabiny jsou dokonale průhledné a skýtají díky tomu výjimečné vizuální podmínky pro kvalitní obsluhu vozidla při manipulaci s nakládaným materiálem i při jiných pracovních činnostech.

Ve srovnání se sklem je polykarbonát prakticky nerozbitný. Celokovový rám je zárukou vysoké bezpečnosti řidiče i v případě, že by došlo k převrhnutí vozidla. Samozřejmostí kabin firmy DFK Cab jsou zámky dveří, posuvná okénka dveří i stěrač a ostřikovač čelního a zadního skla.

Kabina pro Avant

Firma DFK Cab pro zmiňované výrobce nakladačů vyvinula 2 různé kabiny. Jedna je určena pro série nakladačů Avant 500, Avant 600 a Avant 700. Nakladače Avant jsou považovány za jeden z nejuniverzálnějších nakladačů na světě. Vedle klasických nákladových činností jsou využitelné také k orbě a pískování, ale i k zametání a mytí, péči o trávník či ke sběru listí.



Zákazníkům slouží při údržbě měst, v zemědělství, na zahradě, ve stavebnictví, při údržbě nemovitostí, v péči o zeleň, při zpracování dřeva nebo na farmě. Nabízejí efektivní a multifunkční systém pro všechny potřeby po celý rok, při čemž osazení kabinou firmy DFK Cab zásadně zvyšuje uživatelský komfort.

Výhodou kabin DFK Cab pro nakladače Avant je velký úhel při otvírání dveří. Ty jsou navrženy a uzpůsobeny tak, aby dokonale kopírovaly tvar stroje při jakémkoli pohybu. Možnost úplného otevření dveří spolujezdce navíc usnadní práci při ovládání příslušenství nakladače, jelikož manipulace je možná také zvenčí.

Oceňovanou přidanou hodnotou kabin DFK Cab pro Avant je příslušenství v podobě stěrače a ostřikovače. Řidiči nakladačů Avant uvítají také skvělou viditelnost a rozhled, jež kabiny nabízí.

Kabina pro nakladač CastLoaders

Druhá kabina firmy DFK Cab je vyvinuta speciálně pro víceúčelové kloubní nakladače CastLoaders série Cast 33 TLX, které se díky své spolehlivosti a multifunkčnímu využití řadí mezi oblíbené pomocníky v terénu. Kabina nabízí řidiči vysoký komfort a pohodlí. Polykarbonátové dveře s posuvnými okénky a bočními zrcátky zajišťují přehlednost při práci.


DFK CAB kabina pro CastLoader 33 TLX.


Bezpečnostní čelní sklo kabiny s příslušenstvím umožňuje obsluze nakladače pracovat i za velmi nepříznivých povětrnostních podmínek. Kabina je navržena tak, aby uspokojila vysoké nároky svých uživatelů a usnadnila každodenní používání v pracovním terénu.

Konstrukce kabin DFK Cab pro kloubové nakladače zajišťuje jejich spolehlivost a dlouhou životnost při zohlednění náročných provozních podmínek.

Společnost DFK Cab dále vyrábí také kabiny pro terénní vozidla kategorií ATV, respektive UTV (All-Terrain Vehicle, resp. Utility Terrain Vehicle). Vedle toho produkuje i kabiny na zemědělskou techniku či kabiny na vysokozdvižné vozíky. (sfr)


VÍCE O TÉMATU ČTĚTE ZDE:

DFK Cab představila kabinu na čtyřkolku Segway Snarler: Je užitečná pro obecní služby

DFK Cab představila kabinu na čtyřkolku Segway Snarler: Je užitečná pro obecní služby

Firma DFK Cab představila unikátní zúženou kabinu pro vysokozdvižné vozíky

DFK Cab vyrábí kabiny pro průmyslová vozidla včetně kabiny pro malý elektrický náklaďák