Firma DFK Cab představila unikátní zúženou kabinu pro vysokozdvižné vozíky

Společnost DFK Cab představila unikátní zúženou kabinu pro vysokozdvižné vozíky, která vozidlu umožňuje pohodlnou práci i ve skladech s omezeným manipulačním prostorem. Nová kabina od firmy DFK Cab v modifikaci pro skladové drive-in regály má celokovový rám zajišťující vyšší bezpečnost řidiči a je vyhřívaná.

Kabina od DFK Cab již v současné době prochází ostrým provozem na vysokozdvižných vozících firmy Jungheinrich.

Společnost DFK Cab vyrábí kabiny pro terénní vozidla kategorie ATV/UTV (All-Terrain Vehicle/Utility Terrain Vehicle). Vedle toho vyrábí i kabiny na zemědělskou techniku či kabiny na vysokozdvižné vozíky.

Nejnovější typ kabiny DFK Cab v modifikaci drive-in poskytuje vysokozdvižným vozíkům (VZV) jednak základní přínosy, jako je vyhřívání kabiny a z toho plynoucí zvýšený komfort pro řidiče.



Vedle toho však také díky své unikátní zúžené konstrukci nabízí vozítku zvýšenou manipulační schopnost v uličkách skladů s omezeným prostorem. Umožňuje tak řidičům bez problémů pracovat ve skladech, kde jsou regály tak blízko u sebe, že by v ní vozítku s originální kabinou dodávanou výrobcem hrozilo poškození.

Celokovový rám unikátní kabiny DFK Cab zajišťuje zvýšenou bezpečnost řidiče i v případě, že by došlo k převrhnutí VZV.



Samozřejmostí kabin od firmy DFK Cab jsou zámky dveří, posuvná okénka dveří i stěrač a ostřikovač čelního a zadního skla.

Design kabin DFK Cab se širokým využitím polykarbonátů zajišťuje posádce perfektní výhled, potřebný komfort i ochranu před vnějšími vlivy.



Konstrukce kabin pro vysokozdvižné vozíky zajišťuje jejich spolehlivost a dlouhou životnost při zohlednění náročných provozních podmínek.

Společnost DFK Cab vyrábí kabiny na VZV pro společnosti jako Caterpillar, Clark, Heli, Hyster, Hyudai, Jungheinrich, Linde, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Yale a další. (atv)