Firma DFK Cab představila kabinu na novou sportovní čtyřkolku ZFORCE.

Tuzemská společnost DFK Cab představila kabinu na nové modely sportovní čtyřkolky ZFORCE, kterou vyrábí firma CF MOTO. Nová kabina od DFK Cab je určena pro modely ZFORCE 800 Trail, ZFORCE 950 Trail a ZFORCE 950 Sport. Všechny tyto modely se prodávají v USA. Model ZFORCE 950 Sport je určen i pro evropský trh.

Firma DFK Cab se specializuje na výrobu kabin pro terénní a volnočasové čtyřkolky, ale i pracovní stroje. Vedle kabin pro terénní sportovní čtyřkolky nabízí DFK Cab také kabinové nástavby pro průmyslová vozidla. Dále vyrábí kabiny na zemědělskou techniku či kabiny na vysokozdvižné vozíky.

Kabina na ZFORCE

Uváděné typy čtyřkolky ZFORCE jsou novými letošními modely. Tato vozidla ve svém původním provedení nejsou vybavena originální kabinou.


Nový model ZFORCE s kabinou firmy DFK Cab.


DFK Cab vyvinula kabinu pro nové modely čtyřkolek ZFORCE ve velmi rychlém čase po uvedení vozidel na trh. Kabina DFK Cab pro modely ZFORCE 800 Trail, ZFORCE 950 Trail a ZFORCE 950 Sport je v prodeji již od června letošního roku.

Samotné vozidlo ZFORCE patří mezi menší sportovní čtyřkolky. Primárně je určeno pro sportovní jízdu v terénu. Firma CF MOTO jej prezentuje jako určené pro „pořádnou zábavu“ a vyzdvihuje jeho skvělou ergonomii a použití nejmodernějších technologií.


ZFORCE 950 Sport firmy CF MOTO (bez kabiny) při jízdě v terénu.


Kabina DFK Cab pro ZFORCE je polykarbonátová a vyznačuje se velmi vysokou odolností. Polykarbonátové dveře kabiny mají velká posuvná okna a velkou kovovou bočnicí. Přední díl kabiny je výklopný. Střecha kabiny je kovová.

Kabina obsahuje i zpětná zrcátka, jimiž jinak vozidla ZFORCE bez kabiny nedisponují.

Vedle toho, jak je u kabin DFK Cab standardem, nabízí kabina stěrač, ostřikovač předního skla a také topení, jež zajišťuje komfortní jízdu pro řidiče i při nízkých venkovních teplotách.


Nový model ZFORCE s kabinou firmy DFK Cab.


DFK Cab vyrábí kabiny na všechny typy čtyřkolek všech hlavních světových značek, jako jsou Arctic Cat, Can-am,  CF Moto, Cushman, Hisun, Honda, John Deer, Kawasaki, Kioti, Kymco, Linhai, Polaris či Yamaha.

Jako zatím jediná na světě vyvinula a dodává kabiny pro nové terénní čtyřkolky firmy Segway. Již na jaře roku 2022 začala dodávat kabiny pro sérii užitkových čtyřkolek Segway Fugleman. Na podzim loňského roku zahájila dodávky pro sportovní čtyřkolku Segway Villain.

Letos představila kabinu na novou čtyřkolku Segway Snarler. Samotné vozidlo je koncipováno jako pracovní a užitková čtyřkolka, která může být využívána jak v terénu, tak například pro údržbu komunikací a další komunální služby poskytované obcemi.

Přínosná kabina

Kabiny z produkce DFK Cab spojuje odolnost jejich provedení, použití kvalitních materiálů, chytré konstrukční řešení a vysoké užitné vlastnosti. Funkční a odolné kabiny zohledňují design vozidel, ale i potřeby jejich majitelů.

Kabina zásadně zvyšuje užitnou hodnotu vozidla pro zákazníka. Teprve s kabinou zákazník získává pracovní či sportovní stroj prakticky využitelný za všech povětrnostních podmínek.

Služby terénního vozidla s kabinou využívají a oceňují například pracovníci v komunálních službách, správci zimních areálů, farmáři, myslivci, rybáři, bezpečnostní agentury či záchranáři. (sfr)


VÍCE O TÉMATU ČTĚTE ZDE:

DFK Cab představila kabinu na čtyřkolku Segway Snarler: Je užitečná pro obecní služby

Společnost DFK Cab v loňském roce zvýšila tržby na 499 milionů korun

Firma DFK Cab už sériově vyrábí a dodává kabiny na sportovní čtyřkolky Segway Villain