LAMA energy přišla s dalším zlevněním elektřiny i plynu. Poskytuje internetovou TV zdarma.

Tuzemský dodavatel energií, společnost LAMA energy, přišel nyní oproti podzimním cenám s ještě výhodnější nabídou energií pro zákazníky v Česku. Zlevnění nabízených produktů dosahuje až 23 procent. Ke všem produktům pak jako bonus poskytuje internetovou televizi Telly na 1 rok zdarma.

U plynu bez závazku firma LAMA energy oproti podzimní nabídce snížila cenu o 20 % na 1363 Kč (včetně DPH) za 1 megawatthodinu (MWh). Jedná se o smlouvu na dobu neurčitou s 30denní výpovědní lhůtou.

Plyn se závazkem firma nabízí za 2044 Kč (včetně DPH) za 1 MWh s fixací ceny do konce roku 2025.

Elekřinu bez závazku nyní LAMA energy nabízí o 23 procent levněji, než na podzim, a to za 2861 Kč (včetně DPH) za 1 MWh. Jedná se o smlouvu na dobu neurčitou s 30denní výpovědní lhůtou s fixací ceny na jeden měsíc.

Varianta dodávek elektřiny se závazkem přináší zákazníkům cenu 4779 Kč (včetně DPH) za 1 MWh, což je o 12 % nižší cena, než z podzimu loňského roku. Tento produkt zaručuje fixaci obchodní ceny do konce roku 2025.

Ke všem nabídkám firma poskytuje jako bonus internetovou televizi na 1 rok zdarma.

Pokud zákazník využije od dodavatele LAMA energy nabídku plynu bez závazku, ušetří v následujícím roce nezanedbatelnou částku. V případě běžné domácnosti s plynovým vytápěním a průměrnou roční spotřebou 18 MWh dosáhne úspora v následujících 12 měsících při stále stejné spotřebě přibližně 6000 Kč.

Zajímavá je úspora i u dodávek elektřiny od LAMA energy. U domácnosti s průměrnou roční spotřebou 3 MWh dosáhne v následujících 12 měsících úspora při stále stejné spotřebě a produktu s fixací celkem 2000 Kč.

LAMA energy je tradiční český dodavatel levného plynu a elektřiny pro domácnosti, podnikatele i velkoodběratele, který má výhodu ve vlastní těžbě plynu na jižní Moravě. Díky tomu dokáže pro zákazníky připravovat výhodné nabídky tarifů.

LAMA energy je součástí skupiny LAMA ENERGY GROUP, do jejíhož portfolia patří i těžební vrty ropy a zemního plynu na jižní Moravě. Zákazníci se tak mohou spolehnout na stabilitu a spolehlivost tradičního českého dodavatele energií s třicetiletou historií. (sfr)


VÍCE O TÉMATU ČTĚTE ZDE:

NEJ ENERGIE


VŠE O ENERGETICE ČTĚTE ZDE:

ENERGETICKÉ NOVINY