Turnaj ve smíšených bojových uměních organizace OKTAGON MMA se vrací do Prahy. Poslední Oktagon letošního roku je možno sledovat živě v šestihodinovém přenosu na Telly.

Přímý přenos turnaje s pořadovým číslem 51 začíná v pátek 29. prosince v 18:00 na kanálu Premier Sport 4. Mezi hlavní „taháky“ se řadí zápas o prozatimní titul ve střední váze a finále Tipsport Gamechanger, ve kterém na vítěze čeká odměna 300 000 euro.

Ve finále evropské MMA ligy o vítězství zabojuje srbský bojovník Bojan Veličković, který okusil hvězdnou UFC a má skore 24-12-2. Proti němu se postaví favorizovaný Andreas Michailidis (16-6-0).

O titul prozatímního šampiona střední váhy se po nečekaném zranění Patrika Kincla utká Vlasto Čepo, který má na svém kontě 12 ukončení před limitem a 11 výher v prvním kole. Soupeřem mu bude Piotr Wawrzyniak, šampion organizace Babilon MMA, který už čtyři roky nepocítil hořkost prohry.

Hodně zajímavý bude i zápas mezi Karlosem Vémolou a Samuelem Krištofičem. Terminátor nastoupí do svého posledního zápasu v O2 areně. Ale je toho mnohem více: v šest hodin trvajícím turnaji se představí také Daniel Škvor a velezkušený německý zápasník Martin Zawada.

HD kvalita a český komentář

Ke sledování celého turnaje stačí nejpozději do čtvrteční půlnoci zakoupit balíček Oktagon za zvýhodněnou cenu 320 korun, nebo v den konání za částku 400 korun.

Při platbě přes platební bránu se přístup aktivuje během několika sekund. Živý přenos turnaje si diváci vychutnají v HD kvalitě a s českým komentářem.

OKTAGON MMA je jednou z největších evropských organizací pořádajících turnaje v bojových sportech v Česku, na Slovensku, v Německu a nově i ve Velké Británii.

Turnaje Oktagon sledují miliony diváků v 64 zemích světa. Od letošního listopadu si všechny turnaje mohou na televizní obrazovce vychutnat i diváci Telly.

O Telly s.r.o.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také prémiový sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1, 2 a 4 a na stanicích Nova Sport 3 a 4.

Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC a OKTAGON MMA.

Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR. (pet)