Kaufland v Ústí nad Labem byl již podruhé oceněn jako nejlepší Řeznicko-uzenářská prodejna v ČR. (Foto: Kaufland)

Kaufland v Ústí nad Labem obhájil své vítězství v Ústeckém kraji z loňského roku a získal titul Řeznicko-uzenářská prodejna 2022. V celostátní anketě pořádané Českým svazem zpracovatelů masa porotci ocenili pestrost a šíři sortimentu masa a uzenin, špičkovou kvalitu nabízených produktů a maximální zajištění hygieny a bezpečnosti. 

„Porota hodnotila celou řadu parametrů prodeje masa, uzenin a masných výrobků. Moc nás těší, že ocenila nejen naši nabídku, ale například také odbornost a ochotu personálu,“ vyzdvihuje přednosti ústecké prodejny tisková mluvčí společnosti Renata Maierl.

Hlavní důraz v soutěži odborníci kladli zejména na celkovou organizaci a hygienu prodeje, odbornost personálu, šíři a rozmanitost sortimentu, vybavení prodejny a dodržování platných předpisů.

Prodejna Kaufland v Ústí nad Labem-Klíše v Okružní ulici prvenství v soutěži obhájila i díky výrazné modernizaci před čtyřmi lety.

Zákazníci Kauflandu naleznou v pultech s masem i produkty z vlastního masozávodu obchodního řetězce.

Ten díky spolupráci s nejlepšími dodavateli a také spojením tradičních řeznických postupů s nejmodernějšími technologiemi dodává do prodejen maso a masné výrobky prémiové kvality pod značkou K-Mistři od fochu z Modletic.

„Díky vlastnímu masozávodu našim zákazníkům garantujeme plnou kontrolu nad kvalitou masa již od pečlivého výběru dodavatelů, přes vstupní procesy a postupy zpracování až po koncovou distribuci,“ řekla Renata Maierl. (pel)