SAZKAmobil od listopadu vylepšuje odměny za dobití kreditu. (Ilustrační foto)

SAZKAmobil si pro své zákazníky od listopadu připravil další výhody a odměny za využívání služeb. Za dobití kreditu je nyní možné získat zdarma 2 GB dat mobilního internetu a jako bonus i kredit navíc. Kromě toho jsou pro zákazníky připraveny výhodné balíčky předplacených služeb a tarifů. A dobrá zpráva do třetice – SIM karta je do konce roku k dostání za poloviční cenu.

Přestože v posledních měsících ceny produktů i služeb rostou, největší nezávislý virtuální operátor SAZKAmobil jde zákazníkům vstříc a přináší celou řadu výhod, které lidem ušetří peníze za volání, SMS a mobilní internet.

„S koncem roku jsme připravili další nabídky, které umožní novým i stávajícím zákazníkům se SAZKAmobilem ušetřit,“ řekl ředitel SAZKAmobilu Jan Schmiedhammer.

SAZKAmobil vylepšil odměny za dobití

Chcete, aby vám kredit déle vydržel? Potom se vám jistě zalíbí jedna z navýšených odměn za dobití. Pokud si totiž zákazník dobije kredit minimálně za 400 Kč, může si vybrat jako bonus 2 GB dat mobilního internetu nebo 150 Kč kreditu navíc.

Zároveň stále zůstávají v platnosti standardní balíčky, odměny a tarify, jako Odměna k dobití alespoň 300 Kč, tedy 1 GB mobilního internetu zdarma, 100 Kč kreditu navíc, Volání a SMS za 1 Kč nebo a Neomezené volání a SMS v síti.

U SAZKAmobilu zákazníci ušetří za data

Chcete-li ušetřit, až do konce roku nabízí SAZKAmobil také výhodné ceny vybraných datových balíčků u předplacených služeb a všech dokupových datových balíčků pro tarify.

Mezi nejoblíbenější produkty patří například 5 GB za 290 Kč místo 350 Kč, 10 GB za 390 Kč místo původních 450 Kč a to v superrychlém připojení v 5G síti pro všechny zákazníky bez omezení.

Zákazníci potom uspoří i díky novým tarifům jako je vylepšený Šťastný tarif 499 s neomezeným voláním do všech sítí a 5 GB dat a cenově výhodný Šťastný tarif 199 s 1 GB dat, 100 min a 30 volnými SMS.

Pro nové zákazníky SIM karta za polovic

Do třetice ušetří i noví zákazníci už při pořizování SIM karty, která je až do konce roku je za polovinu ceny. Za pouhých 75 Kč tak získají zákazníci SAZKAmobilu SIM kartu s úvodním kreditem nabitým na 150 Kč.

Tato cena platí pro objednávky online s poštovným zdarma a doručení do tří dnů až domů, nebo ve značkových prodejnách SAZKY. (pel)