Síť drogerií ROSSMANN přerozdělila v rámci jarní vlny svého charitativního projektu Kde srdce pomáhá další 1 milion korun. (Foto: ROSSMANN)

Síť drogerií ROSSMANN přerozdělila v rámci jarní vlny svého charitativního projektu Kde srdce pomáhá další 1 milion korun. O tom, v jaké výši a kam se rozdělily poskytnuté finance rozhodli během dubna a května členové věrnostního programu ROSSMANN CLUB.

Drogerie ROSSMANN se od roku 2009 aktivně věnuje společenské odpovědnosti, do které spadá i charitativní činnosti. V roce 2022 tak aktivně pokračuje velmi oblíbený charitativní projekt Kde srdce pomáhá, který podporuje a alespoň trochu zpříjemňuje a zjednodušuje život těm, kteří neměli tolik štěstí.

O rozdělení milionu korun se stejně jako v předchozích vlnách projektu postarali členové věrnostního programu ROSSMANN CLUB, kteří své nevyčerpané body proměnili v dobrý skutek a věnovali je příběhu, který je nejvíce oslovil.

Foto: ROSSMANN

„Krása je pomáhat si navzájem a já jsem velmi pyšná na to, že těchto slov se nejen v rámci charitativního projektu Kde srdce pomáhá drží naše společnost, ale i naši zákazníci, kteří se opět velmi aktivně zapojili do jeho další vlny,“ uvedla Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN.

Částka ve výši 358 041 korun podpoří pod záštitou organizace Helppes výcvik pejska Duffyho, který pomůže malému Vojtovi v každodenních aktivitách.

Suma 390 422 korun poputuje ve spolupráci s Nadačním fondem KlaPeto na úhradu nákladných neurorehabilitací pro Tomáška a 251 537 korun získá organizace Cesta domů na zajištění rozvoje mobilní paliativní péče.

Od spuštění charitativního projektu Kde srdce pomáhá tak drogerie ROSSMANN věnovala na pomoc nemocným dětem, seniorům a lidem v nouzi částku ve výši 9 milionů korun.

Foto: ROSSMANN

(tis)