První ze dvou přenosů akce Fotbal v kině proběhne už tuto neděli 24. února. Zápas Premier League mezi Manchesterem United a Liverpoolem, který se bude vysílat ve vybraných sálech multiplexů Cinema City v Praze a v Brně, je už prakticky vyprodaný.

Přímý přenos prvního fotbalového zápasu v rámci akce Fotbal v kině. se uskuteční už tuto neděli 24. února od 15:05. O duel Premier League mezi Manchesterem United a Liverpoolem je velký zájem. V prodeji zbývá posledních pár vstupenek. Zároveň byl již zahájen předprodej lístků do vybraných kinosálů v Praze a v Brně na druhé utkání, slavné El Clásico mezi Realem Madrid a FC Barcelonou. Akce Fotbal v kině vznikla ve spolupráci DIGI TV, stanice Digisport a Cinema City.

„Předprodej lístků na utkání Premier League jsme zahájili v pátek 15. února. Protože podobná akce je v České republice ojedinělá, byli jsme zvědaví, do jaké míry fotbalové fanoušky osloví. Vstupenky se prodávaly velmi dobře. Na Premier League zbývá posledních pár kusů lístků, což jasně dokumentuje, že o podobné netradiční zážitky je mezi fanoušky velký zájem,“ řekla Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb DIGI TV.

„Spustili jsme též předprodej lístků na slavné El Clásico a vstupenky na ta nejlepší místa v sálech rychle mizí,“ dodala.

Přímý přenos utkání Manchester United –Liverpool, který vysílá sportovní kanál DIGI Sport 4 HD, bude v České republice k vidění v Cinema City v Praze na Chodově v sálech 05 a 08 a v Cinema City Velký Špalíček v Brně v sále 03.

Ve stejných multiplexech budou fotbaloví fanoušci v rámci akce Fotbal v kině o týden později, v sobotu 2. března od 20:45, sledovat El Clásico, jež v přímém přenosu vysílá DIGI Sport 1 HD.

Předprodej vstupenek probíhá přes stránky Cinema City, přímý odkaz na něj zároveň vede z webové stránky www.fotbalvkine.cz, na níž zájemci najdou veškeré potřebné informace o akci.

V ceně vstupenky 449 Kč je zahrnuto občerstvení: klasické fotbalové pivo doplní popcorn.

Fanoušci, kteří si zakoupí lístek na zápas do kina, se zároveň automaticky zapojí do soutěže, v níž mohou vyhrát zájezd do Anglie na duel stejných soupeřů v Premier League, respektive na El Clásico. V příští sezoně si tak mohou vychutnat atmosféru utkání špičkových evropských týmů přímo na stadionu.

(pel)