Televizi přes internet od DIGI CZ lze nově sledovat s jedním ovladačem a bez set-top boxu.

Na chytrých televizorech značky Samsung je nově možné sledovat televizi přes internet od DIGI TV bez využití set-top boxu. Umožňuje to aplikace, již si mohou zdarma stáhnout všichni uživatelé vlastnící chytré televizory Samsung roku výroby 2014 a mladší. Podmínkou je, aby přístroje měly připojení k internetu a umožňovaly stahování aplikací přes Samsung Smart TV aplikaci. Po její instalaci je možné ovládat televizor pouze jedním ovladačem.

„Věříme, že tato nová služba bude pro naše zákazníky přínosem a ocení ji. Z našich průzkumů víme, že by zákazníci přivítali možnost ovládat svůj televizor pouze jedním ovladačem, bez potřeby využívat set-top box,“ uvedla Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb DIGI TV.

„Nová aplikace pro televizory Samsung přesně toto umožňuje, přičemž funkce aplikace jsou téměř identické se set-top boxem. Věříme, že v dohledné době nabídneme podobné novinky také pro majitele televizorů jiných značek,“ doplnila.

Stávající zákazníci DIGI TV si mohou aplikaci jednoduše stáhnout přes Samsung TV aplikaci přímo ve svém televizoru. Pokud mají vytvořený Samsung účet a jsou do něj přihlášeni, stačí si aplikaci DIGI vyhledat v kategorii Video a spustit.

Na portálu https://moje.digi2go.cz, kam se zákazníci přihlásí přes přihlašovací údaje, jež získali při aktivaci DIGI TV přes internet, si následně mohou vygenerovat šestimístný párovací kód pro aplikaci Samsung TV. Po zadání tohoto kódu do okna, které se otevře po spuštění aplikace, dojde k jejímu spárování s účtem zákazníka a lze ji začít využívat.

Vyzkoušejte aplikaci DIGI TV na 30 dní zdarma

„Aplikaci DIGI TV mohou zcela zadarmo na třicet dní vyzkoušet i majitelé televizoru Samsung, kteří dosud nejsou našimi zákazníky. Stačí, když si aplikaci stáhnou, pošlou SMS s textem DEMO na tel. číslo 736 350 600, následně jim bude doručen párovací kód, který musí zadat po spuštění aplikace,“ vysvětlila Šlapalová.

„Třicet dní pak mohou na zkoušku využívat DIGI TV se všemi funkcemi moderní televize jako je sedmidenní archiv všech odvysílaných pořadů, možnost každý pořad zastavit, přetočit nebo jej pustit kdykoliv od začátku,“ dodala.

Návod, jak postupovat, najdou jak zákazníci DIGI TV, tak majitelé televizorů Samsung, kteří dosud služeb DIGI TV nevyužívají a chtějí její služby vyzkoušet, na stráncehttps://www.novadigitv.cz/samsung/.

(pel)