Televize Telly přidává do nabídky 4 nové stanice, Warner TV i Sporty TV.

Televizní operátor Telly přidává do své nabídky hned čtyři nové kanály. Celkový počet televizních stanic u základního balíčku Malý stoupl na 71, balíček Velký jich obsahuje dokonce 127. Po celý duben bude navíc kanál AMC zpřístupněný všem zákazníkům Telly.

Telly od konce března přidává pro své zákazníky čtyři televizní kanály. Do internetové televize nově přibydou kanály Nova Lady, Markíza International, Warner TV a Sporty TV, všechny v HD kvalitě.

Kanál Nova Lady bude k dispozici rovněž na satelitní televizi v SD kvalitě. Všechny nové televizní kanály míří do všech základních televizních balíčků: Malý, Střední a Velký. Kanál Sporty TV bude navíc i v samostatném sportovním balíčku.

Zároveň bude po celý duben jako jarní dárek všem zákazníkům Telly zpřístupněn filmový kanál AMC s novou sérií The Walking Dead: Daryl Dixon, která startuje od 8. dubna každé pondělí ve 22:00.

Warner TV, nový kanál stejnojmenné světově proslulé společnosti začne vysílat v ČR od 2.4. a nabídne řadu seriálů a filmů z produkce Warner Bros. Discovery. Součástí vysílání budou také dokumentární filmy nebo reality show.

Sporty TV vysílá, jak je již z názvu patrné, zejména sportovní přenosy, ať už tuzemské nebo zahraniční. Stěžejními sportovními přenosy jsou volejbal, florbal, basketbal, házená nebo hokej (2. česká liga nebo extraliga juniorů). Součástí vysílání jsou i původní edukativní dokumenty.

Nova Lady je zaměřená hlavně na ženské publikum; stanice vysílá české i zahraniční romantické seriály a filmy.

Markíza International je slovenský kanál zaměřený zejména na seriály, cestovatelské a zábavné pořady.

Součástí programových změn je zároveň vyřazení kanálů AXN, AXN Black a AXN White z nabídky satelitní televize Telly z důvodu ukončení distribuční smlouvy. V nabídce internetové televize Telly tyto kanály i nadále zůstávají.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také prémiový sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 až 4 a na stanicích Nova Sport 1 až 6.

Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC a OKTAGON MMA. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno.

Telly je ryze českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR. (sfr)