Raiffeisenbank přišla s Bonusovým spořicím účtem se sazbou 5 % ročně.

Od ledna nového roku nabízí Raiffeisenbank v Česku nový Bonusový spořicí účet. Ten si mohou k běžnému účtu založit noví i stávající klienti. Úroková sazba až 5 % ročně na spořicím účtu platí do výše maximálního vkladu dle typu osobního účtu. Stačí třikrát měsíčně zaplatit kartou a klient dosáhne na nabízenou 5% roční sazbu.

Bonusový spořicí účet si mohou zdarma ke svému běžnému účtu založit všichni stávající klienti Raiffeisenbank. Pokud si Bonusový spořicí účet bude chtít založit nový klient, banka mu k němu zdarma založí i účet běžný.

Úspory uložené na Bonusovém spořicím účtu se neustále zhodnocují. Stačí třikrát měsíčně zaplatit kartou a klient dosáhne na nabízenou 5% roční sazbu.

„Založení spořicího účtu by mělo být intuitivní a snadné. Proto u nového Bonusového spořicího účtu pro fyzické osoby i podnikatele nemáme žádné výpovědní nebo čekací lhůty. Peníze lze okamžitě převést na běžný účet a jeho založení může uživatel pohodlně provést v internetovém bankovnictví a mobilní aplikaci,“ uvedla Eliška Svatková, produktová manažerka Raiffeisenbank.

Raiffeisenbank díky novému typu spořicího účtu zjednodušuje svoji nabídku tak, aby byla správa účtu pro klienty co nejpohodlnější. Nově je tak spořicí typ vázán na typ účtu, což má zpřehlednit orientaci uživatele. Výhodná úroková sazba platí do výše maximálního vkladu pro daný typ účtu.

CHYTRÝ účet a tarify z předchozí produktové řady nabízejí bonusovou sazbu do výše 500 tisíc korun, AKTIVNÍ účet do jednoho milionu korun a Exkluzivní i Prémiový účet do výše jednoho a půl milionu korun.

Banka nabízí variantu i podnikatelům, kteří si mohou založit Bonusový spořicí účet pro podnikatele s úrokovou sazbou až 1,1 % p. a. Úroková sazba na spořicím účtu pro podnikatele platí do výše maximálního vkladu dle typu podnikatelského účtu. (sfr)