ELTON hodinářská představila limitovanou edici hodinek PRIM ARMA.

ELTON hodinářská představila limitovanou edici hodinek PRIM ARMA, kterou připravila společně s vývojáři populární hry Arma. Název hodinek míří zejména do komunity hráčů a příznivců legendární hry Arma, vytvořené českými vývojáři ze studia Bohemia Interactive.

Ta svůj příběh píše od roku 2006 a od té doby prošla nepřehlédnutelným vývojem. V její další kapitole budou hrát významnou roli ikonické hodinky PRIM ORLÍK. Objeví se přímo ve hře Arma Reforger.

První české hodinky v české hře, kterou po celém světě hrají tisíce hráčů.

Primky, které nosí na ruce postava ve hře, z ní v modifikované podobě vystoupí právě jako limitovaná edice PRIM ARMA. Podle informací výrobce vznikne přesně 128 kusů odolných mechanických hodinek s titanovým pouzdrem.

Číslo 128 je sedmou mocninou dvou, tedy perfektní mocnina složená ze dvou prvočísel. Odkazuje svou symbolikou na prostředí tvůrců počítačových her, ve kterém dvojková soustava hraje zásadní roli. Hodinky pohání automatický strojek PRIM, vyrobený v novoměstské manufaktuře.



Víko zdobí návod na určení severu pomocí kompasové lunety. Limitovaná edice dnes byla exkluzivně představena v Praze na výstavě luxusních hodinek SEW.

Stejně jako hra, je i limitovaná edice PRIM ARMA podle slov výrobce doladěná k dokonalosti. Včetně balení. V něm se nachází sada pověstných psích známek, z nichž jedna obsahuje unikátní kód pro spuštění Arma Reforger.

Nůž z produkce české firmy ANV ozdobený vrstevnicemi konkrétního místa ze hry nese stejné unikátní číslo limitované edice jako hodinky. Kaučukový olivově zelený pásek můžete vyměnit za náhradní NATO strap v černé barvě. (sfr)