Televize Telly na celý srpen odemkne tematický filmový kanál Film+.

Televizní operátor Telly po celý srpen nabídne takzvaný „open window“ – filmový kanál Film+ uvidí zdarma majitelé všech balíčků. Film+ je běžně dostupný pouze v balíčku Velký, který měsíčně stojí 650 korun.

Film+ je tematický kanál, který v HD kvalitě 24 hodin vysílá světové filmy s českým dabingem. Kromě klasických celovečerních snímků mohou diváci na tomto kanálu zhlédnout rovněž seriály, muzikály nebo koncerty.

V srpnu se diváci mohou těšit na desítky filmů, například na hity Revenant Zmrtvýchvstání, tři díly kultovního Resident Evil, čtyři díly Hunger Games nebo klasiku Šestý smysl s Brucem Willisem.

Film+ již roky patří k oblíbeným tematickým kanálům v České republice. Provozovatelem je společnost AMC Networks Central Europe.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD.

Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno.

Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR. (sfr)