PENNY otevřelo novou prodejnu v pražském Obchodním centru Galerie Luka. (Foto: PENNY)

Lidé na pražském sídlišti Lužiny se dočkali nové prodejny PENNY. Ta je součástí nákupního centra Galerie Luka u stejnojmenné stanice metra trasy B. Jedná se už o 34. prodejnu tohoto diskontního řetězce na území hlavního města.

Nejnovější prodejna o rozloze 495 m2 bude součástí nákupního centra Galerie Luka na ulici Mukařovského jen pár desítek metrů od stejnojmenné stanice trasy B pražského metra.

„Naskytla se nám příležitost otevřít prodejnu v rámci nákupního centra na jednom z nejoblíbenějších pražských sídlišť současnosti. Nejde jen o atraktivní lokalitu pro bydlení, ale i o to, že díky umístění prodejny si lidé budou moci nakoupit při cestě do práce a z práce v bezprostřední blízkosti stanice metra. I to byl jeden z důvodů, proč jim chceme vyjít vstříc, a budeme tuto prodejnu otevírat už o půl hodiny dříve, než je obvyklé, tedy už o půl sedmé ráno,“ řekl při otevření nové prodejny Mathias Mentrop, jednatel PENNY odpovědný za rozvoj prodejní sítě.

(Foto: PENNY)

„Jedná se o prodejnu našeho městského konceptu, tedy o prodejnu s menší rozlohou, přesto tady lidé najdou vše tak, jak jsou u nás zvyklí, a budeme jim nabízet kvalitu za výhodné ceny v příjemném prostředí moderního diskontu,“ dodal Mentrop.

Otevírací doba prodejny bude od pondělí do neděle v čase 6:30 až 21:00.

Počet prodejen díky této nové prodejně přesáhne počet 410 prodejen, čímž si PENNY upevní pozici řetězce s nejvyšším počtem prodejen v České republice.

Na nové prodejny se mohou v nejbližších týdnech těšit obyvatelé ve Skutči, v Přibyslavi nebo Hlučíně. V letošním roce už byly otevřeny nové prodejny v Děčíně Boleticích, Ústí nad Labem, Kolíně a Olomouci.

(Foto: PENNY)

(pel)