Skupině ČSOB budou s komunikací pomáhat agentury Bison & Rose a MSL. (Ilustrační foto)

Ve výběrovém řízení skupiny ČSOB pro oblast dodavatele PR služeb zvítězily agentury Bison & Rose a MSL, součást skupiny Publicis. Již během letošního podzimu začnou poskytovat svůj servis celé skupině ČSOB, jejíž součástí je vedle Československé obchodní banky i ČSOB Poštovní spořitelna, ČSOB Stavební spořitelna, ČSOB Penzijní společnost, ČSOB Pojišťovna, ČSOB Leasing, Hypoteční banka, ČSOB Asset Management a také skupina Patria Finance.

„Výsledek výběrového řízení, které intenzivně probíhalo posledních několik měsíců, mě těší. Bankovní trh v Česku je totiž velice dynamický a proměnlivý. O to více je důležité umět správně a včas reagovat, dokázat vyhodnotit vývoj trhu a trendy, které ruku v ruce s digitalizací přicházejí, a podle toho také mluvit s našimi klienty, a vlastně s celou veřejností, volit správný a srozumitelný tón i adekvátní média,“ uvedla Kateřina Dudášová, výkonná manažerka pro oblast Skupinové komunikace ve skupině ČSOB.

„Společně s kolegy z mého týmu jsme proto věnovali velkou pozornost tomu, koho si vybereme jako svého partnera – a výsledek výběrového řízení včetně mnoha osobních setkání jen potvrzuje, že jsme pro skupinu ČSOB vybrali ty nejvhodnější kandidáty a již nyní se těším na intenzivní a kreativní spolupráci. Zároveň děkuji dosavadní PR agentuře PR.Konektor za vynikající spolupráci v posledních pěti letech a obrovské úsilí, které věnovali zejména oblasti bydlení, spoření a investování,“ dodala Dudášová.


O agentuře Bison & Rose:

Bison & Rose je přední PR agentura, která poskytuje kompletní servis významným mezinárodním korporacím a špičkovým tuzemským značkám.

Konzultanti Bison & Rose jsou specialisty na korporátní, produktovou i krizovou komunikaci, pro své klienty využívají veškeré své zkušenosti a znalost tradičních i digitálních médií, staví projekty na míru a zapojují do nich významné experty a influencery z různých oborů.

Bison & Rose je exkluzivní afilací globální sítě BCW pro Českou republiku a Slovensko. Je členem Asociace public relations (APRA).

O agentuře MSL:

Agentura MSL Czech Republic je zastoupením MSL Group, jedné z největších mezinárodních PR sítí, a je součástí komunikační skupiny Publicis Groupe.

Její vizí je poskytovat klientům odvážná a kreativní řešení zasložená na datové analýze, strategickém insightu a integrovaném přístupu.

Zaměřuje se na Public Relations, komunikaci na sociálních sítích a influencer marketing, tedy disciplíny z kategorie Influence & Impact.

Pro realizaci komunikačních projektů využívá potenciál a zkušenosti datových, strategických a kreativních týmů Publicis Groupe. MSL je členem Asociace public relations (APRA). (pel)