Česká zbrojovka se stala Férovým zaměstnavatelem Zlínského kraje. (Foto: Česká zbrojovka)

Zástupkyně České zbrojovky převzaly 15. září 2022 ocenění Férový zaměstnavatel Zlínského kraje, kterou vyhlásil Zlínský kraj společně s Krajskou hospodářskou komorou Zlínského kraje. Česká zbrojovka v 9. ročníku zvítězila v kategorii společností s 251 a více zaměstnanci a navazuje tak na předchozí úspěchy v rámci této ankety.

„Anketa Férový zaměstnavatel oceňuje úsilí firem, které dělají pro své zaměstnance něco navíc, nad rámec svých zákonných povinností. Může to být třeba možnost pružné pracovní doby, zavádění sdílených pracovních míst, zaměstnávání zdravotně postižených, školení a různé kurzy zdarma či pořádání firemních akcí pro zaměstnance i jejich rodiny,“ uvedla statutární náměstkyně hejtmana Hana Ančincová, zodpovědná za oblast sociálních věcí.

(Foto: Česká zbrojovka)

„Jsem moc ráda, že aktivity, které v rámci CZ děláme pro naše zaměstnance, ocenila nezávislá porota ankety Férový zaměstnavatel Zlínského kraje 2022. V našem snažení budeme pokračovat i v následujícím období,“ řekla k ocenění Iva Světíková, ředitelka HR České zbrojovky. (pel)