Raiffeisenbank nově nabízí Minutovou půjčku, klíčový produkt Equa bank.

Raiffeisenbank nově nabízí Minutovou půjčku, klíčový produkt Equa bank a podle svého vyjádření „jeden z nejlepších úvěrových produktů na trhu“. Od září mohou stávající i noví klienti Raiffeisenbank využívat rychlý a jednoduchý proces vyřízení půjčky a zajistit si během pár minut až 800 tisíc korun.

Minutová půjčka nabízí výši úvěru od 5 do 800 tisíc korun a splatnost od 3 do 120 měsíců. Celý proces od sjednávání až do schválení půjčky je intuitivní a zabere jen několik minut. Žádost o půjčku je možné podat plně online na webových stránkách banky, nebo na jakékoliv pobočce banky.

Klienti Raiffeisenbank si mohou minutovou půjčku sjednat i prostřednictvím svého mobilního nebo internetového bankovnictví. Další výhodou jsou i mimořádné splátky a předčasné splacení úvěru zdarma.

„Už během srpna si mohli Minutovou půjčku vyzkoušet klienti na vybraných pobočkách Raiffeisenbank. Díky jejich zpětné vazbě jsme doladili případné nedokonalosti a nyní je sjednávání Minutové půjčky plynulé, bezproblémové a intuitivní pro všechny,“ informoval Ondřej Hák, ředitel retailových úvěrů Raiffeisenbank.

Minutovou půjčku nadále nabízí i Equa bank, která je součástí skupiny Raiffeisenbank od ledna 2022.

„Raiffeisenbank Minutovou půjčku začíná nabízet v rámci své strategie spojit pod jednou značkou to nejlepší z obou bank, představovat praktické inovace usnadňující klientům život a stát se jednou z nejrychleji rostoucích bank s nejvyšší spokojeností svých klientů,“ uvedla banka.

Současně s Minutovou půjčkou představuje v krátkém čase i nové mobilní bankovnictví inspirované aplikací Equa bank, nebo první bankovní aplikaci na českém trhu umožňující klientům investovat zcela online. (sfr)