Potravinářská komora ocenila Mlynářskou řadu žitného pečiva řetězce Albert. (Foto: Albert)

Potravinářská komora ocenila Mlynářskou řadu žitného pečiva řetězce Albert. Symboly české pekařiny, rohlík a chléb, stále více doplňují inovace. Mlynářská řada pečiva je toho důkazem a nejen zákazníci, ale i odborná veřejnost to oceňuje. Potravinářská komora prezentovala na agrosalonu Země živitelka Mlynářskou řadu jako nejlepší inovaci.

Mlynářské pečivo si zákazníci oblíbili díky skvělé chuti, kterou mu dává celozrnná žitná mouka a kvásek.

Nově tato řada pečiva obchodů Albert získala i prestižní ocenění Potravinářské komory za nejlepší inovativní výrobek. Ta je díky vlastní receptuře lahodná, bohatá na vlákninu, s vysokým obsahem žita.

„Ocenění korunuje naši práci na vývoj tohoto žitného pečiva, které svým složením odpovídá rostoucímu zájmu o zdravý životní styl a těší se oblibě našich zákazníků,“ okomentoval výsledky Václav Bozděch, manažer vlastní produkce pečiva.

Mlynářské pečivo, které je i běžně dostupné ve všech obchodech Albert, měli možnost v minulém ochutnat návštěvníci prestižní akce Země živitelka v Českých Budějovicích. Jeho prezentace se zúčastnila i prezidentka Potravinářské komory Dana Večeřová. (pel)