Česká hi-tech péče o pleť IUVENIO našla klíč k omlazování pleti bez zákroků.

Česká kosmetická firma IUVENIO omlazuje pleť nanovlákny a moderními technologiemi v produktech, které dokáží překonat kožní bariéru i bez invazivních zákroků. Všechny produkty byly vyvinuty českými vědci a jsou vyráběny v České republice. 

Při vývoji inovativních produktů se IUVENIO soustřeďuje zejména na účinné složení a hlavně technologie, které umožní transport aktivních látek ke kožním buňkám přirozenou cestou. IUVENIO jako první přináší revoluční nanovlákenné sérum NANO vyrobené přímo z nízkomolekulární kyseliny hyaluronové, peptidů a dalších aktivních látek. Aktivní látky nejsou do séra pouze přidány, jako je tomu u běžných kosmetických přípravků, ale přímo jej tvoří.

Sérum ve formě nanovlákenných „papírků“ jsou vlastně pouze superkoncentrované aktivní látky a sérum si zákazník doma připraví sérum aktivací přidáním vody. Zásadní roli v séru NANO hraje peptid Clodessine, který obsahuje aktivní fragment proteinu dlouhověkosti Klotho. Ten se přirozeně vyskytuje v lidském těle, ale jeho množství s přibývajícím věkem ubývá. Sérum tedy pleť doslova biohackuje k mladšímu já.



Sérum v podobě suchých nanovláken, je unikátní i tím, že díky své suché podobě neobsahuje žádné konzervační látky, jež by mohly způsobovat podráždění pleti.

Jak sci-fi sérum funguje? Díky vynikající rozpustnosti nanovlákna ve vodě bylo možné mnohonásobně navýšit koncentraci nízkomolekulární kyseliny hyaluronové a dalších aktivních látek v jedné dávce séra. Koncentrovaná kyselina hyaluronová v horní vrstvě pokožky vytváří kanálky, jimiž proniká do hlubších vrstev pleti.

Přitom s sebou do pokožky přináší i další aktivní látky, jako jsou peptidy a vitamíny. Koncentrovaná kyselina hyaluronová je tak nejenom sama lépe absorbována, ale zvyšuje i absorpci dalších aktivních látek, což vede k maximalizaci účinnosti séra.

Jakých výsledků se můžete dočkat?

  • Okamžitě zjemňuje, vyhlazuje a zklidňuje pleť
  • Redukuje jemné i hlubší vrásky
  • Zpevňuje a vypíná pleť
  • Sjednocuje a rozjasňuje pleť
  • Zmenšuje rozšířené póry
  • Redukuje vějířkovité vrásky okolo očí, tmavé kruhy a otoky


V nabídce značky najdete i další kosmetické produkty budoucnosti. Česká značka IUVENIO přináší do segmentu péče o pleť nové nápady, které zákazníkům přináší větší sebevědomí s mladší pletí. Ne každý se chce vydávat cestou profesionálních invazivních zákroků a je vždy lepší najít funkční a dostupnou alternativu pro péči doma. (ada)