Zmodernizovaný Kaufland v Náchodě nabídne rychlé a pohodlné nakupování, čerstvé pulty i regionální produkty. (Foto: Kaufland)

Nakupování s technologií K-Scan, zónu samoobslužných pokladen, širokou nabídku čerstvých produktů a mnohé další nabídne zákazníkům prodejna Kaufland v Náchodě, která se ve středu 8. června otevřela v novém. 

“Děkujeme zákazníkům za trpělivost během modernizace, která probíhala za plného provozu, a věříme, že pohodlné nákupní prostředí a širokou nabídku ocení,” uvedla tisková mluvčí obchodního řetězce Renata Maierl.

Příjemnou atmosféru prodejny o rozloze 2 770 m2 podtrhuje barevná výmalba prodejních ploch, nové LED osvětlení i přehledný navigační systém.

Na nově instalovaných terminálech pak zákazníci najdou plánek prodejny. Mohou si zde ale také ověřit cenu, složení výrobků nebo se dozvědět podrobnosti o akčních nabídkách.

Další novinkou jsou skenery a aplikace K-Scan, které usnadní a výrazně urychlí nakupování.

Foto: Kaufland

„Zákazníci si zboží mohou sami naskenovat, ihned vložit do tašky a pak už jen zaplatit u některé z expresních pokladen,” vyzdvihla Maierl výhody této technologie.

Zákazníkům bude k dispozici zóna osmi pokladen nejnovějšího typu s ochranným plexisklem a také šest expresních a dvě K-Scan pokladny.

Nové jsou rovněž čerstvé obslužné pulty s širokým sortimentem masa a drůbeže, ale také uzenin, sýrů a lahůdek.

Součástí rozsáhlého úseku pečiva je i ohřevná vitrína s grilovanými kuřaty.

Zastánci zdravé výživy nebo zákazníci s potravinovými intolerancemi se mohou těšit na bohatou nabídku produktů v bio kvalitě, bez lepku či bez laktózy.

Nechybí ani úsek To Go s výrobky pro rychlé občerstvení.

Foto: Kaufland

Při přestavbě bylo myšleno také na udržitelnost. Prodejna disponuje chladícím a mrazícím nábytkem v ekologičtější variantě s dvířky.

Na parkovišti mohou zákazníci využít celkem 241 míst, včetně osmi vyhrazených pro hendikepované, osmi pro rodiče s dětmi a šesti místy s nabíjecími stanicemi pro elektromobily.

V prodejně jsou zrekonstruované zákaznické toalety s přebalovacím pultem, úschovné skříňky, box na třídění odpadu či automat s čerstvě namletou kávou.

Koncesionářské plochy dále nabídnou lékárnu, květinářství, trafiku a směnárnu.

Foto: Kaufland

(pel)