Tuzemská firma DFK Cab začala dodávat kabiny na off-roadové čtyřkolky Yamaha Wolverine.

Tuzemská DFK Cab začala vyrábět a dodávat kabiny na off-roadové čtyřkolky Yamaha Wolverine. Jsou určena pro dvě terénní vozidla Yamahy. Jedná se o off-roadová vozítka Yamaha Wolverine RMAX2 a Yamaha Wolverine RMAX4. Wolverine „čtyřka“ jednu řadu sedadel navíc a je tedy čtyřmístná.

DFK Cab jako rvní nabízí off-roadová vizodla firmy Yamaha své vysoce kvalitní polykarbonátové kabiny. Polykarbonátové kabiny od firmy DFK Cab jsou dokonale průhledné. Zajišťují tak řidiči jasný a dokonalý výhled z kabiny vozidla. Ve srovnání se sklem je polykarbonát prakticky nerozbitný.


DFK Cab: kabina pro čtyřkolku Yamaha Wolverine.

Polykarbonátová kabina od firmy DFK Cab pro čtyřkolku Yamaha Wolverine.


Yamaha marketingově řadí své čtyřkolky Yamaha Wolverine RMAX2 a Yamaha Wolverine RMAX4 do katerorie rekreační (leisure).


YAMAHA RMAX2


DFK Cab i pro off-roadové Yamahy Wolverine RMAX2 a Wolverine RMAX4 nabízí možnost prodávat je po jednotlivých panelech.

Kabina DFK Cab zásadně zvyšuje hodnotu čtyřkolky

Kabina významně zvyšuje užitnou hodnotu vozidla pro zákazníka. Teprve s kabinou zákazník získává pracovní stroj prakticky využitelný za všech povětrnostních podmínek.

Nedílnou součástí kabin od DFK Cab jsou stěrače a ostřikovače. Přední sklo přitom může být pevné či otevírací.

Samozřejmostí je vyhřívané přední sklo. Topením může být vybavena celá kabina. Ta pak spolehlivě zajišťuje vytápění, které funguje stejně jako v klasickém automobilu.

DFK Cab se specializuje na výrobu kabin pro pracovní, terénní, volnočasové a sportovní stroje. Vyrábí kabiny na všechny typy čtyřkolek všech hlavních světových značek.

Vedle kabin pro terénní sportovní čtyřkolky nabízí DFK Cab také kabinové nástavby pro průmyslová vozidla, respektive pro průmyslové využití. Firma vyrábí kabiny na zemědělskou techniku či kabiny na vysokozdvižné vozíky. (sfr)


VÍCE SE O FIRMĚ DFK CAB DOČTETE ZDE:

DFK Cab přichází na světový trh s unikátní modulární kabinou pro vozidla ATV

Firma DFK Cab přichází na trh s redesignovanou kabinou pro vysokozdvižné vozíky