Společnost DFK Cab přichází na americký i evropský trh s unikátním modulárním typem kabiny nové produktové řady „DFK Modular ATV Cab Kit“.

Společnost DFK Cab přichází na americký i evropský trh s unikátním modulárním typem kabiny nové produktové řady „DFK Modular ATV Cab Kit“ pro cenově nejdostupnější terénní čtyřkolky kategorie ATV, která je vhodná například pro komunální práce municipalit či pro farmáře.

Exkluzivní výhodou nového produktu je jeho stavebnicová modulárnost, jež umožnuje rychlé dodání kabiny zákazníkovi. Ten si díky stavebnicové jednoduchosti upevnění dokáže kabinu naistalovat svépomocí na své terénní vozidlo ATV/UTV (All-Terrain Vehicle/Utility Terrain Vehicle).

Díky nízkým výrobním nákladům a univerzálně přístupné ceně produktu je unikátní nová kabina DFK Modular ATV Cab Kit určena k zastřešení a ochraně uživatelů cenově nejdostupnější čtyřkolky ATV modelu CF MOTO C FORCE, jenž nabízí široká plejáda světových výrobců.

„Kabina DFK Modular ATV Cab Kit byla koncipována tak, aby byla cenově dostupná pro všechny majitele nezastřešených čtyřkolek kategorie ATV, tedy menších terénních vozidel pro maximálně 2 osoby,“ prohlásil Petr Manišovský, ředitel společnosti DFK Cab.

„Nová kabina je proto vhodná pro cenově nejdostupnější ATV vozidla všech nejvýznačnějších světových dodavatelů,“ upřesnil dále.

Kabiny typové řady DFK Modular ATV Cab Kit jsou díky svému univerzálnímu využití pro multifunkční ATV určeny zejména ke zvýšení pracovního a povětrnostního komfortu a tedy ke zlepšení užitných vlastností pracovních čtyřkolek.

Ty mohou být využívány ke komunálním službám, jako je úklid cest, úpravy terénu či zahradnické práce zajišťované municipalitami. Jsou také vyhledávaným pomocníkem pro farmáře a jejich práci, respektive dopravu v rozmanitém terénu.

Pokročilá výrobní technologie a revolučně flexibilní koncept kabiny nové řady DFK Modular ATV Cab Kit umožňují ojediněle krátkou dobu výroby kabiny a následně její velmi rychlou dobu dodání zákazníkovi již během 2 týdnů. To je zásadní posun v segmentu, v němž doposud dodání kabiny trvalo běžně 12 až 14 týdnů.

Průlomová je stavebnicová modulárnost kabin DFK Modular ATV Cab Kit, jež umožňuje výjimečně jednoduchou instalaci kabiny na čtyřkolku bez jakýchkoliv složitějších úprav vozidla.

„Instalace našich nových kabin na vozidla ATV je tak jednoduchá, že si každý majitel čtyřkolky dokáže tuto kabinu pomocí návodu sám složit i upevnit na svoje ATV vozidlo,“ vysvětlil Manišovský.

Problémem jízdy v otevřeném ATV/UTV vozidle může být déšť, zima či bláto. To vše dokáže vyřešit kabina nasazená dodatečně na takové vozidlo. Nový multifunkční produkt společnosti DFK Cab přináší pro vozidla ATV nové výhody.

Kabiny od firmy DFK Cab se vyznačují komplexním a chytrým řešením problémů otevřených terénních vozidel kategorie ATV. Nejde totiž jen o to „zastřešit“ terénní vozidlo. Nové kabiny od společnosti DFK Cab spolehlivě zajišťují i vytápění, které pak funguje stejně jako v klasickém automobilu.

Dokáží eliminovat jevy, jako je mlžení skla či špatné odvádění vody. Samozřejmostí je dokonalé ostřikování a stírání předního skla. Velkou výhodou jsou prosklené dveře, díky kterým uživatel vozidla vidí na okolní terén i z uzavřené kabiny.

Společnost DFK Cab vyrábí a dodává více než 5 tisíc kabin ročně. Firma vyrábí i kabiny na zemědělskou techniku či kabiny na vysokozdvižné vozíky.