UniCredit Bank od dubna zvýšila sazby u spořicích účtů a termínovaných vkladů.

UniCredit Bank od dubna zvýšila sazby u spořicích účtů a termínovaných vkladů. UniCredit Bank pro klienty se spořicím účtem navýšila úrokovou sazbu na 2,5 % u částek do 500 tisíc Kč. Pro klienty, kteří preferují termínované vklady, upravila UniCredit Bank nabídku, přičemž termínovaný vklad na 6 měsíců je poskytován nově s úrokovou sazbu 3,5 % a vklad na 12 měsíců s úrokem 4 %.

Zvýšení úrokových sazeb se týkají nového účtu SAVE, spořicích účtů OPEN a TOP a termínovaných vkladů, které nejsou omezené částkou či počtem na klienta.

K mimořádnému navýšení sazeb došlo 1. 4. 2022. Založení spořicího účet SAVE je zdarma, stejně jako jeho vedení. S úrokovou sazbou 2,5 % a tuzemskými příchozími a odchozími elektronickými platbami zdarma se jedná o výhodné zúročení volných peněžních prostředků.

Účty OPEN a TOP obsahují speciální benefity v podobě cashbacku, cestovního pojištění či pojištění karet, osobních věcí a nákupů na internetu.

Vedle programu U-šetřete, přehledného internetového bankovnictví Online Banking a mobilního bankovnictví Smart Banking, mohou klienti očekávat od účtu OPEN jeden běžný účet v Kč, jeden běžný účet v EUR, jeden spořicí účet v Kč, platební kartu Visa Standard a neomezené výběry hotovosti ze všech bankomatů v Česku i zahraničí.

Účet TOP pak navrch nabídne ještě jeden běžný účet v USD a platební kartu Visa Premium. (sfr)