Poslední kolo Premier League exkluzivně nabídne v České republice v přímém přenosu DIGI TV. A to hned 3 zápasy na 3 programech.

Mnoho lidí je už odepsalo, málokdo věřil, že se jim povede přes Barcelonu postoupit do finále Ligy mistrů. Fotbalisté Liverpoolu to ovšem dokázali, doma vyhráli 4:0 a zahrají si o trofej. V anglické Premier League před finálovým kolem ztrácí na vysněný titul jeden bod. Manchester City by si měl první místo pohlídat, jenže co když přijde další zázrak? Na DIGI TV máte unikátní možnost sledovat, jak souboj dopadne a kdo se stane ligovým šampionem. Vysílat bude hned tři nejdůležitější zápasy současně.

Letošní ročník slavné Premier League vyvrcholí v neděli 12. května odpoledne. Všechny zápasy mají výkop shodně v 16 hodin. Co s tím?

Český televizní operátor nabízí fotbalovým fanouškům řešení. Oba klíčové duely vysílá živě na dvou programech. Kromě souběžně hraných klíčových utkání týmů Liverpoolu a Manchesteru City, které spolu na dálku bojují o titul, nabízí DIGI TV ještě závěrečné utkání Chelsea.


DIGI TV v sobotu odvysílá (vše od 15:55):

–       Liverpool – Wolverhampton, DIGI Sport 1 HD,

–       Brighton – Manchester City, DIGI Sport 4 HD,

–       Leicester – Chelsea, DIGI Sport 2 HD.


Právě Leicester, sobotní soupeř Chelsea s bývalým liverpoolským koučem Brendanem Rodgersem mohl v pondělní dohrávce úžasnou přetahovanou mezi nejlepšími dvěma celky anglické soutěže zvrátit na stranu „Reds“.

Ale City překrásným gólem kapitána Vincenta Kompanyho zvítězili 1:0. Týmu kouče Pepa Guardioly tak stačí k obhajobě prvenství v posledním nedělním kole v Brightonu získat stejně bodů jako Liverpool v domácím duelu s Wolverhamptonem.

Pro City by to byl už čtvrtý titul v Premier League od roku 2012. Liverpool naopak čeká drásavě dlouhých téměř 30 let!

Od roku 1993 by v každé sezoně stačilo 94 bodů, které dosud svěřenci Jürgenna Kloppa získali, na celkové vítězství.

Jen loni a (zatím) letos je lepší Manchester City. Kvůli jediné prohře může klub z Anfield Road přijít o 19. ligový titul do sbírky.

„Liverpool bude hrát uvolněně, ví, že situaci nemá ve svých rukou. Pod tlakem jsme my,“ prohlásil Guardiola.

A motivace soupeřů? Wolves určitě skončí sedmí, Manchester United na místě znamenající kvalifikaci Evropské ligy už nedoženou. Brighton, jemuž patří i český obránce Aleš Matějů (hostuje v italské Brescii), se zachránil a může maximálně přeskočit Southampton na 16. pozici v tabulce.

A v dalším zápase, který DIGI TV vysílá, bude chtít Chelsea udržet jednobodový náskok před Tottenhamem a udržet se na třetím místě. Sledujte dramatické vyvrcholení Premier League na DIGI TV.

(pel)