V srpnu začínají evropské fotbalové ligy, televize Telly připravila soutěž pro fanoušky. (ilustrační foto).

V srpnu se jako již tradičně rozbíhá kolotoč evropských fotbalových klubových soutěží. Televizní operátor Telly připravil pro fanoušky fotbalu soutěž, která bude probíhat do konce prázdnin.

Evropské klubové fotbalové soutěže se rozjíždějí během srpna. Francouzská nejvyšší soutěž Ligue 1 začíná v pátek 11. srpna. O den později ji doplní španělská La Liga.

Příznivci německé Bundesligy si počkají do následujícího pátku (18. srpna) a o dva dny později startuje nejvyšší italská fotbalová liga, Serie A.

Vedle klubových soutěží vysílá Telly v přímých přenosech a s českým komentářem také Ligu mistrů UEFA, Evropskou ligu i Konferenční ligu.

Evropské ligy bude Telly vysílat živě a s českým komentářem na stejných stanicích jako loni:

  • Ligue 1 – Nova Sport 1, Nova Sport 2
  • La Liga, Bundesliga, Serie A, Liga mistrů UEFA – Nova Sport 3, Nova Sport 4, Premier Sport 1, Premier Sport 2
  • Evropská liga a Evropská konferenční liga UEFA – ČT Sport, Sport 1, 2

Ve středu 16. srpna se fotbaloví fanoušci mohou těšit na na finále Evropského superpoháru mezi Manchesterem City a Sevillou FC. Finále se hraje od 21.00 v Athénách.

„K začátku fotbalových lig máme připravenou soutěž. Ta začíná v pátek 11. srpna a probíhat bude do konce srpna. Každý, kdo si zakoupí libovolný balíček Sport online (na 14, 30 nebo 365 dní) bude zařazen do slosování o 10 předplacených karet Sport online na 1 rok zdarma,“ uvedl šéf marketingu Telly Jan Schöppel.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD.

Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno.

Telly je ryze českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR. (sfr)