Erwin Brunner nastupuje do Rohlik Group jako nový provozní ředitel.

Společnost Rohlik Group, přední evropský online prodejce potravin, oznamuje jmenování Erwina Brunnera na pozici nového provozního ředitele (COO) firmy. Tento strategický personální krok potvrzuje dlouhodobé odhodlání a cíle Rohlik Group rozšiřovat své služby a pozice na evropském trhu.

Erwin Brunner přináší do Rohlik Group své bohaté zkušenosti. Dříve totiž působil jako evropský provozní viceprezident ve společnostech GoPuff a Amazon.

Během svého působení ve společnosti Amazon hrál klíčovou roli při optimalizaci procesů dodavatelského řetězce, zavádění inovativních logistických řešení a zvyšování provozní efektivity. A v rozvážkové společnosti GoPuff řídil celoevropskou expanzi. Jeho vedení a strategická vize byly zásadní při vylepšování tzv. customer experience a pro dosažení významného růstu firmy.

Nová kapitola pro Rohlik Group

Jako provozní ředitel společnosti Rohlik Group bude Brunner dohlížet na provoz, včetně fulfillmentu a rozvoje logistiky dodavatelského řetězce. Jeho odborné znalosti v oblasti e-commerce a řízení provozu budou mít zásadní význam pro rozšiřování služeb společnosti Rohlik Group a udržení její konkurenceschopnosti na rychle se vyvíjejícím trhu s potravinami.

Erwin Brunner k tomu říká: „Jsem nadšený z příležitosti nastoupit do Rohlik Group. Vášeň pro zlepšování svého provozního výkonu díky standardizaci a automatizaci spolu s poskytováním bezchybné zákaznické péče jsou velmi důležité faktory, kterými se řídím po celou dobu své kariéry.“

„Opravdu se těším, že budu součástí tohoto obrovského úspěchu v oblasti e-commerce, a jsem přesvědčen, že budeme společně pokračovat v revoluci v tomto odvětví.“

Zakladatel a CEO Rohlik Group Tomáš Čupr dodává: „Jsme velmi rádi, že můžeme Erwina přivítat v našem manažerském týmu. Díky svým prokazatelně skvělým výsledkům ve společnosti Amazon a hlubokým znalostem prostředí e-commerce se dokonale hodí pro naše ambiciózní plány.“

„Těšíme se, že využijeme jeho poznatků a schopností leadershipu, abychom Rohlik Group posunuli k novým cílům.“

Vedení společnosti Rohlik Group nyní vedle Tomáše Čupra tvoří Olin Novák jako výkonný ředitel pro zahraniční trhy (International CEO), Vineta Bajaj jako finanční ředitelka (CFO), Erwin Brunner jako provozní ředitel (COO), Ondřej Klamt jako technický ředitel (CTO), Mark Hübner jako obchodní ředitel a Alžběta Doležalová jako ředitelka HR.

Společnost Rohlik Group byla založena v roce 2014 v České republice a je přední evropskou online službou pro rozvoz potravin s obratem 750 milionů Euro. Působí již v České republice (Rohlik.cz), Maďarsku (Kifli.hu), Rakousku (Gurkerl.at), Německu (Knuspr.de) a Rumunsku (Sezamo.ro).

Díky špičkovým technologiím a logistice dokáže Rohlik dodat 20 000 položek vysoce kvalitních a čerstvých produktů do 60 minut od objednání v rámci 15 minutových časových oken téhož dne.

Díky tomu, že Rohlik má veškeré technologie a procesy ve vlastní režii, dokáže zákazníkům poskytnout prvotřídní nákupní zkušenost včetně dodání těch nejčerstvějších potravin od lokálních zemědělců, možnosti výběru ze široké nabídky supermarketových produktů a kvalitních potravin vlastních značek. (sfr)


VÍCE O TÉMATU ČTĚTE ZDE:

V Rohlíku mohou během léta zákazníci soutěžit o Škodu Enyaq

Rohlík snižuje ceny u sortimentu speciálních diet na ceny běžných značkových výrobků