V Rohlíku mohou během léta zákazníci soutěžit o Škodu Enyaq. (Ilustrační foto)

Největší český e-shop s potravinami Rohlik.cz vyhlašuje velkou letní soutěž o tři moderní a udržitelné elektromobily Škoda Enyaq. Zákazníci je mají šanci vyhrát pouze prostřednictvím svých nákupů na Rohlíku.

A co musí zákazníci udělat, aby se zařadili do soutěže? Stačí, aby uskutečnili alespoň 5 objednávek na Rohlik.cz a automaticky budou zahrnuti do slosování o jeden ze tří vozů Škoda Enyaq. První šťastný výherce získá nové auto do svého vlastnictví, zatímco další dva vylosovaní soutěžící se mohou těšit na roční zapůjčení vozů. Soutěž probíhá od 30. června 2023 do 31. srpna 2023. Slosování výherců se uskuteční v prvním týdnu v září.

Škoda Enyaq je moderní elektromobil vybavený 150 kW elektromotorem a virtuálním kokpitem s 5,2“ displejem. Dále nabízí online ovládání klimatizace, službu Infotainment Online na 3 roky a prodlouženou záruku na 5 let/100 000 km. S rychlým dobíjením baterie z 10 na 80 % za pouhých 29 minut je Enyaq skvělým společníkem pro každodenní využití.

Podrobné informace o soutěži, včetně kompletních podmínek, jsou k dispozici na webové stránce Rohlíku. Soutěže se mohou účastnit všichni zákazníci starší 15 let s registrovaným účtem na Rohlik.cz. (at)