Společnost PRIM Manufacture 1949 představila novou limitovanou edici stylových dámských hodinek PRIM TRAKTOR 34 LE.

Společnost PRIM Manufacture 1949 představila novou limitovanou edici stylových dámských hodinek PRIM TRAKTOR 34 LE. Tyto hodinky, vyrobené hodináři z Nového Města nad Metují, jsou dostupné ve dvou variantách a doplněné exkluzivním plnicím perem a stylovými pouzdry.

Hodinky TRAKTOR získaly svou „přezdívku“ díky barevnému okruží, které připomíná kolo traktoru. To jim ovšem na eleganci rozhodně nic neubírá.

Hodinky PRIM s netradiční přezdívkou Traktor pozná na první pohled každý příznivec české hodinařiny. Nezaměnitelný vzhled hodinek Traktor zaujal zákaznice již při uvedení loňské, aktuálně vyprodané, limitované edice. Nejedna z nich si povzdechla nad velikostí pouzdra, které bylo skutečně určeno především pro pánská zápěstí.

Těmto přáním jsme se firma rozhodla vyjít vstříc a vytvořila edici PRIM TRAKTOR 34, určenou primárně pro dámy.

Novinka zaujme na první pohled zejména díky propracovanému číselníku v atraktivní barevné kombinaci.

Traktor, který nepatří na pole 

Inspirací pro hodinky PRIM TRAKTOR 34 se stal model, který se v Novém Městě nad Metují vyráběl počátkem 60. let. Zákazníci hodinkám s charakteristickým designem začali říkat Traktor, protože jim číselník připomínal tvar zadního kola traktoru.

Jedná se o jeden z nejoblíbenějších a také nejkrásnějších modelů v české hodinářské tradici. Není proto divu, že inspiruje hodináře z ELTONu dodnes.



Stylové doplňky 

K hodinkám, zejména k dámským, patří krásné a sladěné doplňky. Firma proto do setu k hodinkám vkládá ručně vyrobené plnicí pero z karelské břízy, ve smaragdově zelené barvě, která byla namíchána pouze k této limitované edici per.

Součástí jsou dvě pouzdra – jedno na hodinky a druhé na pero. Nejkvalitnější kůže je zpracovaná v toskánských koželužnách. Autoři doplňků jsou Wood-factory a studio Mairych Leather Art.