UniCredit Bank nabízí začínajícím podnikatelům založení firmy za jeden den.

UniCredit Bank nabízí začínajícím podnikatelům pomocnou ruku, založení firmy tak vyřídíte i za jeden den. Ve spolupráci s notáři pomůže banka se založením firmy a rovnou i nastavením vhodných finančních produktů pro start a rozvoj vašeho podnikatelského plánu – rychle, jednoduše a digitálně. Na nejrychlejší navíc čeká odměna ve výši 4 300 Kč.  

Letos Češi založili přes 21 tisíc nových firem, loni se jich do plnění svého podnikatelského snu pustilo téměř 30 000.

Živností přibylo ještě více, od začátku roku 2021 téměř 100 000. Založení firmy nemusí být zdlouhavý a komplikovaný proces, který odradí od realizace skvělého podnikatelského nápadu.

Stačí se obrátit na bankéře UniCredit Bank. Začínajícím podnikatelům pomohou založit novou společnost jednoduše, rychle, bezpečně, a navíc zcela digitálně. V ideálním případě tak zabere založení firmy online jeden pracovní den.

Všechny potřebné informace lidé najdou na webu Založ firmu online. Dozví se zde, na co je potřeba při založení firmy myslet i jaké dokumenty bude budoucí podnikatel potřebovat. Kliknutím na odkaz přes web se poté připojí do virtuální místnosti, do níž se připojí také notář.

Lze zvolit i variantu osobní asistenci notáře. Samozřejmostí je také možnost konzultovat celý proces se specializovaným bankéřem UniCredit Bank, specialisti banky pomohou vhodně nastavit finanční zázemí firmy včetně všech potřebných služeb a produktů pro start podnikání.

Navíc je možno získat odměnu 4 300 Kč, která pokryje až 100 % nákladů spojených s notářskými úkony při zakládání společnosti. Podmínkou pro získání odměny je založení firemního účtu u UniCredit Bank a provedení minimálně tří transakcí měsíčně. Prvních 300 klientů, kteří podmínky splní, dostane odměnu po uplynutí šestého měsíce od založení firmy.

Život novým podnikatelům usnadní také další bankovní produkty. Firemní účty nabízí banka ve variantách START, OPEN a TOP.

Patří k nim platební karta VISA, internetové a mobilní bankovnictví. Vyšší standard účtů OPEN a TOP navíc nabízí druhý účet vedený v eurech, v případě TOPu také třetí účet v další měně. Banka nezapomíná ani na výhodné úvěry PRESTO Business a (mikro)kontokorenty. V rámci projektu Česko platí kartou nabízí také platební terminál nebo platební bránu na 6 měsíců zdarma.

(pel)