Telly: Zábavný kanál Comedy House se přejmenoval na Strike TV. (Ilustrační foto)

Zábavný kanál Comedy House se od 15. září přejmenoval na Strike TV. V nabídce televizního operátora Telly bude dostupný pro všechny programové balíčky, včetně sportovního.

Informoval o tom Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly.

Kanál Comedy House se u operátora Telly objevil v prosinci 2019 a brzy našel pevné místo v jeho nabídce. Zábavné pořady, humorné skeče, skrytá kamera nebo wrestlingové zápasy přinesly od spuštění kanálu do letošního roku nárůst sledovanosti o 42 procent.

Od letošního září se komediálně-sportovní kanál přejmenoval na Strike TV. Dosavadní obsah zůstane zachován a vysílání v HD kvalitě je dostupné pro všechny předplacené balíčky (Malý, Střední a Velký), včetně sportovního balíčku.

Součástí programové nabídky Strike TV budou kromě dosud vysílaných humorných pořadů a wrestlingu také pořady sportovní organizace Cage Warriors, která od roku 2001 pořádá zápasy v MMA.

Cage Warriors je brána jako líheň talentů pro nejznámější MMA organizaci světa UFC – vzešel z ní například Paddy Pimblett nebo jeden z nejslavnějších zápasníků Conor McGregor. Cage Warriors se vedle Strike TV objeví i v nabídce programu Premier Sport, který Telly taktéž vysílá.

Sportovní obsah dále doplňují přenosy soutěže profesionálních dřevorubců STIHL Hot Saw a wrestlingové zápasy WWE – Raw a SmackDown. Wrestlingové zápasy si diváci mohou vychutnat s českým komentářem, který zajišťuje zkušený komentátor Michal Petrgál.

Nově se na Strike TV objeví i historické dokumenty přibližující fungování organizace WWE. Programová nabídka kanálu se navíc v dalších měsících rozšíří o nové pořady.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD.

Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP. (sfr)