Královehradecký Albert prošel modernizací. Nově nabízí možnost skenování zboží v průběhu nákupu. (Foto: Albert)

Hypermarket Albert na královehradeckých Kuklenách po kompletní rekonstrukci opět otevřel pro zákazníky. Vyměněno bylo vybavení, včetně chladícího nábytku, který je osazen teplotními čidly. Mezi inovace patří samoobslužný teplý pult, samoobslužné pokladny na platební karty či možnost skenování zboží v průběhu nákupu. Hypermarket je již několikátou prodejnou Albert, kde je služba skenování dostupná. Obchod tak nabízí ještě pohodlnější a rychlejší nákup s důrazem na čerstvé a zdravé potraviny.

Albert obchod zmodernizoval v době rekonstrukce celého obchodního centra. Hypermarket se tak po půl roce otevřel pro zákazníky úplně v novém jako první z centra.

Změnou prošla celá prodejna, ale zákazníky oblíbené široké uličky zůstaly zachovány. Nový Albert nabízí široký výběr čerstvých a zdravých potravin, nechybí ani sushi, tapas či lednice s řemeslnými pivy.

„Máme tu hezké čerstvé úseky i ostrovy zdraví, tedy sekce, které nás reprezentují. Chceme zákazníkům nabídnout, aby se mohli stravovat zdravě. Věřím, že to ocení,“ popsala Marie Jurková, oblastní manažerka obchodů Albert.

(Foto: Albert)

Vše je dostupné na menší ploše, díky níž je nakupování ještě pohodlnější a rychlejší.

Díky službě Albert Scan si mohou zákazníci sami skenovat zboží a rovnou ho v průběhu nákupu vkládat do tašek. Využít k tomu můžou jak vlastní mobil, tak připravené skenery. K pohodlnému nákupu s touto službou pomůže návod ve skeneru či mobilu, ovládání je ale velmi intuitivní.

Nové technologie pomáhají s úsporami

Nechybí kompletně nové vybavení, včetně chladícího nábytku, který je osazen teplotními čidly. Ta pomáhají hlídat teplotu, šetřit energii a snižovat tak uhlíkovou stopu. Elektronické cenovky zase šetří práci zaměstnancům a také papír. Díky všem inovacím a novému vybavení ušetří obchod více než třetinu energií.

Prodejna je umístěna v okrajové čtvrti Hradce Králové, navštěvují ji hlavně zákazníci z vesnic a příměstských částí, ale také i lidé z druhé části města, protože jim vyhovuje velké parkoviště. O jejich spokojenost se stará šest desítek zaměstnanců. (pel)