Dceřiná společnost banky CREDITAS Ekorent rozšířila svou činnost. (Ilustrační foto: CREDITAS)

Dceřiná společnost banky CREDITAS Ekorent rozšířila svou činnost. Ekorent se dlouhodobě specializuje na poskytování úvěrů pro soukromé lékaře. Nyní rozšířil svou činnost i mimo segment zdravotnictví a nově financuje techniku a automobily pro geodety. 

„Mezi geodety je u nás největší zájem o financování nákupu totálních stanic a 3D skenerů. Trendem jsou laserové 3D skenery, které detekují, měří a vyhodnocují profily různých povrchů. Mimo jiné dokáží přesně naskenovat a změřit jakoukoliv budovu. Ekorent s klienty z řad geodetů už v minulosti spolupracoval a jedná se o spolehlivé zákazníky,“ uvedl jednatel společnosti Ekorent Petr Harcuba s tím, že výběr přístrojů a vybavení je vždy čistě na rozhodnutí klientů.

Uzavření smlouvy je snadné, rychlé a s minimálními administrativními požadavky.

„Klienty mezi geodety máme po celém Česku. Nabízíme výhodné finanční podmínky. Zájemci mohou využít úvěr až do výše 100 procent z pořizovací ceny s nulovou akontací,“ dodal.

Splátky si mohou rozložit od 6 do 60 měsíců. Samozřejmostí jsou nulové poplatky za uzavření smlouvy a za vedení úvěrového účtu, možné je i předčasné splacení bez sankcí.

Velký zájem je podle Harcuby také o financování automobilů.

„Geodeti hodně cestují a velká část jejich práce se odehrává v terénu. Významným produktem, který u nás poptávají, je tak financování automobilů. Poskytujeme jim úvěry na nové i ojeté vozy,“ řekl Petr Harcuba.

Ekorent zajišťuje i výhodné pojištění vozidel.

Ekorent na trhu působí přes 25 let. Přes sedmdesát procent jeho klientely tvoří zubní ordinace.

V loňském roce uzavřel přes 400 smluv a v souvislosti s rozvojem společnosti rozšiřuje svůj obchodní tým. Součástí portfolia naší banky je od poloviny roku 2021.

Propojení s CREDITAS hodnotí Harcuba kladně.

„Velkým plusem je garantovaný přístup k financování. Dává nám to klid pro rozvoj a uskutečňování nových obchodů,“ uzavřel. (pel)