O2 vrací na trh limitovanou letní nabídku Datamanie se 100 GB dat za 300 korun. (Foto: O2)

Operátor O2 i letošní léto vrací na trh limitovanou edici předplacených SIM karet. Ta nabízí 100 GB dat za 300 korun. Zákazníci si ji mohou objednat od 18. července na webu www.datamanie.cz. Omezený počet SIM karet bude dostupný pouze do 22. srpna nebo do vyprodání zásob.

Limitovaná SIM karta, která je bez závazků, přináší 100 GB dat každý měsíc.

„Zákazníci ji mohou využívat nejen ve svých mobilech, ale vložit ji mohou i do jiných zařízení, například notebooků. Díky tomu už nemusí být otroky veřejných, ne vždy dobře zabezpečených wi-fi sítí třeba v kempech nebo hotelech,“ uvedla Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2.

Aby se balíček každý měsíc obnovil, je potřeba mít kartu nabitou alespoň na 300 korun.

Pokud se o to zákazník nechce každý měsíc starat, stačí si v aplikaci Moje O2 nastavit funkci automatického dobíjení z platební karty, která se o doplňování kreditu postará sama.

Díky tomu se 100 GB dat bude obnovovat v pravidelných intervalech bez hlídání termínů a neustálého kontrolování výše zůstatku.

Kromě datování ale je možné kartu využívat i k volání a posílání SMS. Datově nejštědřejší SIM kartu na českém trhu lze jednoduše objednat na webu Datamanie.cz.

„Nejrychleji dorazí, pokud ji zákazník zaplatí rovnou platební kartou. V takovém případě dorazí i zcela zdarma. Při platbě dobírkou je potřeba připočítat ještě 59 Kč,“ řekla Cieslarová.

Doplnila, že v rámci objednávky je možné pořídit maximálně 3 SIM karty, které je potřeba aktivovat do 31. prosince 2023. Bez omezení funguje jen v České republice. (pel)