Klienti Hellobank! dostanou z nákupu vstupenek na kulturní a další akce 500 korun zpět. (Foto: Hellobank!)

Z nákupu vstupenek na kulturní a další akce dostanou klienti Hellobank! 500 korun zpět. Stačí zaplatit v období od 15. do 25. června HelloPay kartou a banka 5 % z ceny nákupu vrátí (celkem až 500 korun).

Pro každého se najde to pravé – máte raději hravé tóny klasického koncertu, opravdovost divadla, toulky po výstavách a sportovních akcích, přítmí kina nebo nespoutanost letního fesťáku?

Akce se vztahuje na platby z HelloPay karty v rámci ČR přímo nebo prostřednictvím Google Pay a Apple Pay u provozovatelů kulturních akcí nebo přes kamenné i on-line prodejní sítě jako jsou Ticketportal, GoOut, Ticketstream a podobně.

Kam vyrazit? Možností je nespočet – kino pro celou rodinu, s partnerem na Colours of Ostrava, se synem na Octagone MMA, s rodiči na Shakespearovské slavnosti nebo s přáteli na Pálavské vinobraní. Léto je dlouhé a stihnout se toho dá spoustu.

Kromě toho mohou klienti banky vyhrát dárkový balíček. Stačí jen dát selfie nebo krátký videopozdrav přímo z místa na svůj Instagram, přidat #helloleto a příspěvek označit @hellobankcz. V září bude vylosováno 5 šťastných, které banka ocení dárkovým balíčkem Hb!