Developerská společnost Penta Real Estate aktuálně dokončuje druhou etapu rezidenčního projektu Maison Ořechovka,

Developerská společnost Penta Real Estate aktuálně dokončuje druhou etapu moderního rezidenčního projektu Maison Ořechovka, který se nachází v pražské vilové čtvrti Ořechovka, známé například z filmu Pelíšky. Ořechovka je známá také hodnotnými funkcionalistickými vilami či osobnostmi, které zde v minulosti žili. Mezi ně patří i Václav Havel.

Informovala o tom společnost Penta Real Estate.

Osm viladomů projektu Maison Ořechovka, které jsou navrhnuty ateliérem QARTA, nabízí svým obyvatelům kvalitní a moderní bydlení, prostornou zahradu přímo u domu či unikátní výhledy na centrum Prahy.

Stavba II. etapy tohoto projektu byla započata na jaře 2020 a k nastěhování měla být podle oficální informace firmy připravena na jaře letošního roku.

Maison Ořechovka nabízí originální městské bydlení v osmi viladomech v klidné a vyhledávané čtvrti Prahy 6 v lokalitě populární Ořechovky a Střešovic. Tato prestižní pražská rezidenční lokalita, je domovem mnoha slavných vil a místem s nezaměnitelným geniem loci, uvedla firma.



Projekt MAISON Ořechovka je realizován ve spolupráci se společností BPD Development.

Prostorné a dispozičně zajímavé byty ve velikosti od 1+kk až po střešní penthousy s dispozicí 6+kk poskytují jedinečné výhledy. Všechny byty mají vlastní lodžii, terasu nebo předzahrádku. Samozřejmostí je vysoký standard vybavení, do kterého patří například velkoformátová okna, dřevěné podlahy, velkoformátové obklady a dlažby, předokenní elektrické žaluzie a další.

Garážové parkování aut a prostorné sklepy se nachází ve dvou podzemních patrech. Pro větší bezpečnost je celý areál oplocený a má vlastní správu.

První etapa projektu je již dokončena a vyprodána. (sfr)