Komerční banka a Mastercard představují další exkluzivní designy platebních karet s tématem League of Legends Esport. (Foto: KB)

Komerční banka ve spolupráci se společností Mastercard připravila pro fanoušky League of Legends čtyři nové exkluzivní designy platebních karet. Jejich držitelé kromě unikátního sběratelského kusu získají slevu 30 procent na vstupenku další jedinečné události, historicky největšího turnaje v LoL, který se uskuteční v červnu v pražské O2 Universum aréně. 

„Jsme si vědomi rostoucí popularity esportu v České republice. Zájem o loňské designy pěti šampionů přesto překonal všechna naše očekávání. Velice nás proto těší, že můžeme na tento mimořádný úspěch navázat a všem fanouškům League of Legends nabídnout další exkluzivní designy a benefity,“ uvedla Monika Truchliková, manažerka Platebních metod v KB.

Foto: KB

„Esport v současné době patří k nejvíce dynamickým odvětvím vůbec a jsem velmi rád, že Mastercard v něm hraje stále důležitější roli. Pokračování v úspěšné spolupráci s Komerční bankou při vydávání speciálních platebních karet s motivy League of Legends je dalším krokem, jak vyjít vstříc hráčům a fanouškům a přinést jim touto cestou zážitky k nezaplacení,“ doplnil generální ředitel společnosti Mastercard pro Českou republiku a Slovensko Michal Čarný.

Design League of Legends Esport si držitel karty MojeKarta od KB může zvolit na vybrané debetní a kreditní karty Mastercard.

Nabídka Komerční banky cílí primárně na hráče a aktivní podporovatele hry. Proto jsou exkluzivní karetní designy podpořeny také kampaní v online médiích zaměřených na tyto komunity.

Foto: KB

Zapojí se i uznávaní čeští herní influenceři Xnapy, Agraelus, Herdyn a Ellienka.

League of Legends®“- hantýrkou LoL, Lolko – je týmová strategická online počítačová hra. Na světě jí každý měsíc aktivně hraje cca 115 milionů amatérů a profesionálů.

Další miliony tyto esportovní klání sledují, pravidelně nebo příležitostně, na streamovacích platformách. V ČR je téměř milion registrovaných hráčů (30 procent má 25 až 44 let) a 2,1 milionu fanoušků (70 procent je starších 25 let).

Foto: KB

Charakteristiky šampionů:

Jayce: Obránce zítřka

Geniální vynálezce odvážně bránící vlastní lid modifikovatelným kladivem, se srdcem na pravém místě.

Kai’Sa: Dcera Prázdnoty

Přes divoký vzhled zachraňuje druhé, jako smrtící lovkyně i posel děsivé budoucnosti, se silnou vůlí přežít.

Ornn: Oheň pod horou

Kovář polobůh, který se zastane smrtelníků buď svým kladivem, nebo ohnivou silou hor.

Taliyah: Splétačka kamene

Dívka z kmene nomádů, která umí splétat kamení, s vůlí pevnou jako skála a neochvějným duchem ochránkyně. (pel)