Rezidenční projekt Vysoký Újezd u Prahy citlivě navazuje na původní vesnici stejného jména.

Rezidenční projekt Vysoký Újezd u Prahy citlivě navazuje na původní vesnici stejného jména a je ideálním bydlením pro všechny, kteří hledají klidný styl života v přírodě, ale na dosah Prahy a veškerých služeb. Crestyl vytváří výstavbu s dlouhodobou vizí, na jejímž konci je jedna z nejmodernějších obcí v okolí Prahy.

Zájemci si mohou koupit hotový dům nebo si ho postavit podle sebe na pozemcích v různých lokalitách Vysokého Újezdu.

„Budujeme místo, kde se lidé budou cítit dobře. Kde se ze sousedů budou stávat přátelé a z dětí kamarádi na celý život,“ zní jedna z vizí projektu.



Developer tvrdí, že „staví nové městečko, které bude místem pro život stovkám rodin po několik dalších generací“.

Podle informací k projektu zde developer staví novou obec včetně vlastní infrastruktury, která citlivě navazuje na původní vesnici a v mnohém ji doplňuje.

Rozdělení do několika rezidenčních čtvrtí přirozeně buduje sousedské vazby a podtrhuje charakter jednotlivých lokalit.

Projekt podporuje rozvoj místních služeb a pečlivě vybírá skladbu nájemníků do komerčních prostorů, „aby nic nechybělo a každý si našel, co potřebuje“.

V obci je prodejna Žabka, restaurace, kosmetický salon nebo fitcentrum.

Výstavba v obci si drží svůj standard a charakter. Domy mají stanovenou výšku, zastavěná plocha je na každém pozemku do 30 %, ulice jsou široké, přehledné a lemují je travnaté pásy a stromořadí.

Z místa je během 25 minut dosažitelné centrum Prahy. Vysoký Újezd leží ve směru Praha západ a metro Zličín je autem jen 15 minut.



Rezidenti však přesto  – podle propozic projektu – „mohou bydlet uprostřed přírody, dýchat čistý vzduch, nechat své děti vyrůstat venku a současně si užívat pohodlí moderního bydlení“.

Projekt v obci Vysoký Újezd developer buduje s výhledem na desítky let. Záleží mu proto na tom, aby vše bylo kvalitně řešené.

Postavil vlastní čističku odpadních vod, která čistí vodu i pro okolní obce a je připravena na budoucí rozvoj lokality. Voda má příznivé pH i obsah minerálů, má nízkou tvrdost a neničí vodovodní baterie a domácí spotřebiče.

Zdrojem vody je vodárna Káraný.

Rozvod vody a kanalizace jsou nově postavené, čisté a kapacitně řešené pro budoucí růst obyvatel. Vysokorychlostní internet zajišťuje optický kabel, na pozemcích je dovedené pro IP TV a satelit. (sfr)