Kaufland v Olomouci ve Štursově ulici se otevřel po modernizaci.

Kaufland v Olomouci ve Štursově ulici se otevřel po modernizaci. Láká na pohodlné nakupování i rozsáhlý sortiment regionálních potravin. Pestrý sortiment včetně regionálních potravin na prodejní ploše téměř 4000 m2, čerstvé pulty, nákup s mobilní aplikací, samoobslužné pokladny i speciální pokladny pro hendikepované nebo nabíjecí stanice pro elektromobily.

To a spoustu dalších inovací nabízí olomoucký Kaufland ve Štursově ulici, který se v novém otevřel ve středu 6.dubna.

„Těší nás, že v této prodejně zákazníkům i zaměstnancům můžeme představit spoustu technologických novinek i široký sortiment produktů, a věříme, že nový koncept prodejny ocení,“ prohlásila tisková mluvčí obchodního řetězce Renata Maierl.

Prodejna doznala mnoha změn. Příjemnou atmosféru podtrhuje barevná výmalba prodejních ploch, nové LED osvětlení uvnitř prodejny i na parkovišti, přehledný navigační systém či nové regály a moderní chladící nábytek.

K pohodlnému nakupování přispívají skenery a aplikace K-Scan, díky nimž si zákazníci zboží mohou sami naskenovat, ihned vložit do tašky a pak už jen zaplatit u některé z expresních pokladen.

„Pokladní zóna nabízí 11 pokladen nejnovějšího typu, včetně sedmi samoobslužných a tří K-Scan pokladen. Nechybí ani dvě speciální snížené pokladny pro hendikepované,“ vyzdvihla výhody olomoucké prodejny Renata Maierl.

Cenu i složení produktů si lze ověřit u speciálních terminálů, o sortimentu a aktuálních akčních nabídkách nepřetržitě informují také venkovní i vnitřní digitální obrazovky.

Nové jsou i čerstvé pulty s uzeninami, sýry a lahůdkami, pult s drůbeží a čerstvým masem nebo vyhřívaná vitrína na grilovaná kuřata. Zákazníci se mohou těšit také na široký sortiment regionálních produktů, např. med od společnosti MEDMORAVIA, destiláty z rodinné palírny TŌSH, piva z Hanáckého pivovaru, Báťkovy sirupy z bylinek v bio kvalitě či masné výrobky od společnosti Váhala, mléčné produkty z Doubravského dvora či maso a mléko ze Zlaté farmy.

„Čerstvé a regionální výrobky jsou mezi našimi zákazníky velmi oblíbené,“ podotkla tisková mluvčí a dodala: „Jsme moc rádi, že jim mimořádně bohatou a pestrou nabídkou s produkty od mnoha lokálních dodavatelů můžeme vyjít vstříc.“

Zastánci zdravé výživy nebo zákazníci s potravinovými intolerancemi jistě přivítají rozsáhlou sekci produktů v bio kvalitě, bez lepku či bez laktózy. Nechybí ani úsek To Go s výrobky pro rychlé občerstvení.

Na parkovišti je k dispozici 272 míst, z nichž devět je vyhrazeno hendikepovaným a čtyři rodičům s dětmi. Nechybí ani nabíjecí stanice pro elektromobily a stojany pro elektrokola. (sfr)