Rezideční projekt Maison Ořechovka – 1 .etapa, jehož developerem je společnost Penta Real Estate, se stal vítězem soutěže Estate Awards.

Rezideční projekt Maison Ořechovka – 1 .etapa, jehož developerem je společnost Penta Real Estate, se stal vítězem soutěže Estate Awards. Estate Awards je transparentní soutěž v oblasti developmentu, jež si klade jasný cíl: přispět ke kultivaci trhu, a zasadit se tak i o jeho další růstu.

Odborná porota, která  je tvořena z předních insiderů nejen z oboru real estate, ale i ze zástupců jednotlivých profesí, akademické sféry a významných institucí s vlivem na developerský segment, stavební proces a realitní scénu vybrala v kategorii Rezideční projekt roku (nad 30 jednotek) absolutního vítěze a tím se stala Maison Ořechovka – 1.etapa.



Ořechovka, prestižní pražská rezidenční lokalita, je místo, které je domovem mnoha slavných vil. Právě v její blízkosti, na západní hranici, vzniká MAISON Ořechovka, rezidenční projekt společností Penta Real Estate a bpd development, podle návrhu ateliéru QARTA architektura.

MAISON Ořechovka nabídne prémiové byty v dispozicích od 1+kk až po střešní penthousy 6+kk s překrásnými výhledy na Ořechovku, Střešovice a Prahu 6. (sfr)