Real Madrid za hvězdného Brazilce Neymara, který je nadále vázán smlouvou v pařížském PSG, nabízí tři své hráče.

Real Madrid zaútočil ve válce o Neymara. Za hvězdného Brazilce, který je nadále vázán smlouvou v pařížském PSG, nabízí Bílý balet tři své hráče. Neymarovi je po přestupu údajně ochoten platit v přepočtu více než 19,5 milionu korun týdně.

Podle aktuálních zpráv je Real ochoten obětovat tři své fotbalisty, jen aby Neymara získal z Paříže a trumf tím svého úhlavního rivala z katalánské Barcelony.

Barcelona už před tím údajně nabídla za Neymara do Paříže hráče Philippe Coutinha a Ousmane Dembeleho a k tomu finanční doplatek ve výši 50 milionů eur (1,3 mld. Kč). Vedení PSG to odmítlo s tím, že požaduje celou výstupní klauzuli (198 mil. eur) v penězích.

Real se nyní pokouší o podobný typ transferu. Za Neymara nabízí Isca, Varaneho a Marcela.

Bílý balet je podle médií připraven platit Neymarovi 700 tisíc liber týdně. Brazilec dnes v PSG bere 675 tisíc liber.

Neymar chce z PSG odejít a veřejně dával najevo své preference – tedy návrat do Barcelony, odkud před 2 lety odešel právě do PSG.

Podle zákulisních zdrojů je Neymarův odchod z francouzského PSG do Španělska na spadnutí. Neymar v neděli ani nenastoupil do prvního zápasu pařížského velkoklubu v nové soutěžní sezóně.

Vedení klubu Paříž St. Germain (PSG) údajně upustilo od původní ceny 222 milionů eur (5,7 mld. Kč), za kterou bylo ochotno prodat Neymara do FC Barcelona.

Zdroje blízké klubu uvedly, že by se francouzský mistr spokojil s nabídkou 50 milionů eur doplněnou o dvojici hráčů Philippe Coutinho a Nélson Semedo. (sfr)

VÍCE O TÉMATU ČTĚTE ZDE:

Neymarova cena spadla na miliardu. Přestup spojený s výměnou hráčů je na spadnutí

Nejlepší světové fotbalové soutěže mohou diváci v České republice sledovat v přímých přenosech španělské La Ligy, italské Série A, anglické fotbalové Premier League i německé Bundesligy na DIGI TV.