Superoperator přináší sofistikované řešení pro péči o firemní vozy.

Unikátní aplikace Superoperator vyvinutá finskými vývojáři, která nedávno vstoupila na český trh, přináší sofistikované řešení pro péči o firemní vozy. Jednoduchá správa financí, pravidelné reporty a statistiky a v neposlední řadě výrazné ušetření finančních prostředků – to je nová nabídka, určená pro firmy různých velikostí a potřeb.

Díky aplikaci Superoperator odpadají firmám starosti s hromadou účtenek, které musí zpracovat finanční oddělení, pokud se zaměstnanec rozhodne umýt služební auto v myčce. Zaměstnanec nemusí používat platební ani tankovací kartu a hledat myčku konkrétního poskytovatele.

Superoperator zastřešuje různé sítě, jejichž seznam se neustále rozrůstá. Zákazníci zde najdou portálové a velmi brzy i ruční myčky.

Aplikace je zdarma a umožňuje si vybrat různé tarify mytí za zvýhodněné ceny, které fungují v celé síti digitalizovaných myček.

Specialista Superoperator

Specialista společnosti Superoperator udělá společnosti jednoduchý audit a zjistí, jaké jsou současné náklady na mytí, potřeby a požadavky firmy a následně navrhne optimální řešení, ušité na míru potřebám každé konkrétní společnosti. Firma poté zaregistruje SPZ svých vozidel do systému Superoperator a může si nastavit limity mytí pro jednotlivá vozidla, vybírat nejvhodnější kombinaci mycích tarifů a mít naprostou kontrolu nad rozpočtem na mytí pro celou flotilu firemních aut.

Fakturace pak přijde společně pro všechna firemní auta, podle nastaveného intervalu (měsíčně, čtvrtletně). Programy jsou speciálně navrženy a unifikovány, aby splňovaly na všech myčkách nezávisle na značce stejný komfort mytí. Ve většině případů tyto programy nelze zakoupit přímo „na kase“, jsou připraveny výhradně pro Superoperator.

Programy lze pak různě kombinovat. Novinkou je „neomezený tarif“, který je vhodný zejména pro manažerská auta, jejichž majitel potřebuje mít auto v perfektním a reprezentativním stavu neustále. Už nikdy se nebude rozčilovat nad deštěm, pylem, blátem… do myčky může jezdit v případě potřeby každý den.

Pohodlné pro zaměstnance

Aplikace vyhledá zaměstnanci nejbližší myčku a on pomocí online kamery zjistí její obsazenost. Poté jednoduše zajede na myčku, která automaticky rozezná jeho SPZ. Buď si vybere program z nabídky v aplikaci, nebo myčka automaticky spustí program, který má firma již nastavený.

V tomto případě zaměstnanec nemusí ani používat chytrý telefon, myčka sama automaticky začne otevírat dveře a mytí spustí. Toto řešení je vhodné i pro referentské vozy, které slouží různým řidičům.

Samozřejmostí je non-stop asistenční služba, která ihned vyřeší jakýkoli problém a případně spustí mytí na dálku. Díky aplikaci Superoperator tedy odpadá vystupování z auta, což uživatelé určitě ocení, protože to přináší úsporu času a větší pohodlí.

Aktuálně zahrnuje síť Superoperator 105 myček v síti Benzina, MOL a soukromých poskytovatelů. Průběžně se do aplikace připojují další digitalizované myčky a poskytovatelé služeb mytí aut. Na to se bude možné navíc přímo objednat prostřednictvím aplikace na zvolený termín.

Společnost Superopertator

Společnost Superoperator CZ je dceřinou společností finské technologické a IT společnosti Superoperator OY, založené v roce 2011 s cílem modernizovat služby spojené s péčí o automobil.

Prvním úspěchem byla modernizace zastaralého způsobu mytí automobilů tak, že uživatel mohl začít myčku ovládat sám pomocí mobilní aplikace. Dalším cílem společnosti bylo znát svého zákazníka a nabídnout mu speciální nabídky na mycí programy na míru.

To vše se povedlo díky spojení systému na rozpoznání SPZ s vlastním vyvinutým hardwarem, softwarem a aplikací. Díky tomu mohli zákazníkům nabídnout mimo různé balíčky mytí také unikátní produkt – neomezené mytí v rámci jedné měsíční platby.

Společnost Superoperator vybudovala nejdříve svojí vlastní síť automyček ve Finsku pod značkou “Juhlapesu”, kde využití aplikace bylo jediným způsobem, jak zákazník myčku ovládal. Díky možnosti testovat, vylepšovat a pracovat s širokou zákaznickou základnou se projekt zdokonalil tak, že se technologie rychle rozšířila dál až za hranice kontinentu do USA a Austrálie.

V současné době se SO rozšiřuje v severských zemích a centrální Evropě díky spolupráci s největšími hráči na trhu. Společnost vyvíjí aplikace na míru pro sítě čerpacích stanic a majitele sítí myček i pro distributory služeb aplikace. Provozuje dnes více než 8 aplikací po celém světě. Společnost Superoperator je také členem Severské společnosti, která podporuje obchodní a přátelské vztahy firem a sdružení severských států v ČR. (red)