Ronaldo by se mohl vrátit do Manchesteru United...

Cristiano Ronaldo se podle informací médií chystá stěhovat z Realu Madrid do Manchesteru United. Třiatřicetiletý portugalský fotbalista leccos naznačil už po sobotním triumfu v Lize mistrů, kdy Real porazil Liverpool 3:1 a připsal si třetí vítězství v Lize mistrů za sebou.

„Teď si chci užít trofej a v příštích dnech dám odpověď fanouškům. Bylo opravdu krásné hrát za Madrid,“ prohlásil Ronaldo tajemně krátce po finále v Kyjevě.

„Jestli je to loučení? Odpověď přijde za pár dní. Budoucnost žádného hráče teď není důležitá. Teď píšeme historii a za pár dní něco řeknu,“ dodal.

Španělský plátek Diario Gol pak dokonce potvrdil, že k šokujícímu přestupu Ronalda do Manchesteru United skutečně dojde, s anglickým velkoklubem si měl pětinásobný držitel Zlatého míče už plácnout.

V Manchesteru už portugalská hvězda jednou působila, a to mezi lety 2003 až 2009. Po odchodu z United do Realu se pak stal Ronaldo (až do roku 2013) nejdražším hráčem na světě.

Podle deníku Mundo Deportivo stojí za Ronaldovou touhou odejít snaha prezidenta Realu Florentina Pereze přivést z PSG hvězdného Brazilce Neymara, který by mohl stárnoucího Ronalda časem nahradit. Jiné informace zase tvrdí, že se Ronaldo s prezidentem Realu nedomluvil na nové výši platu.

Ligové zápasy Manchesteru United a dalších klubů anglické Premier League vysílá v tuzemsku exkluzivně DIGI TV. I kdyby ale Ronaldo zůstal v Realu, mohou ho v ligových zápasech sledovat opět jen diváci DIGI TV, která exkluzivně vysílá také španělskou La Ligu a německou Bundesligu. (jaz)