Občané, kteří se budou jakkoliv podílet na účtenkové loterii, se fakticky stanou jakousi novodobou Pomocnou stráží EET…

Účtenková loterie, jedna z největších státních manipulací s veřejností, rozbíhá svoje zhoubné dílo. Občanům byly předhozeny „hry“ v podobě jedovaté lotynky s cílem přimět lid k tomu, aby sběrem a evidencí účtenek aktivně špicloval, udával a celkově kontroloval podnikatele. Občané, kteří se budou jakkoliv podílet na účtenkové loterii, se jako následovníci své předchůdkyně, Pomocné stráže VB, fakticky stávají jakousi novodobou Pomocnou stráží EET…

Jak již na tomto místě bylo v podrobné analýze kolegy uvedeno, účtenková loterie, familiárně úřady přezdívaná jako „Účtenkovka“, je „modernizovanou formu zapojení obyvatelstva do kolaborace se státem při upevňování totalitního, fízlovského systému v rámci ´demokratického státního“ zřízení České republiky“. (Podrobný rozbor totalitní a manipulativní podstaty Účtenkovky čtěte ZDE).

Podotkněme nad rámec citovaného, že libozvučně mazlivá zkratka („Účtenkovka“) této zloterie (zlá loterie) je výrazem láskyplného vztahu sadistických státních úředníků ke všemu, co má potenciál kohokoliv šikanovat a tím posilovat moc byrokratické vlády klotových rukávů nad obyvatelstvem, v tomto případě zejména nad podnikateli.

Za doplnění jistě stojí i fakt, že český stát z popudu agropodnikatele Andreje Babiše organizuje loterii s losy (účtenkami), které jsou zdravotně závadné (viz článek ZDE), což není spekulace, nýbrž fakt, jenž oficiálně dotvrdily i příslušné orgány Evropské unie.

Přítomnost nebezpečných látek Bisfenol A, respektive Bisfenol B v účtenkovém termopapíru je tedy hrůznou jistotou, která jen dokresluje zhoubnost celého konceptu státní „jedovaté“ lotynky, cynicky pokřtěné na přitažlivou Účtenkovku.

Brutální rozpor mezi vesele barevným nátěrem a zhoubným obsahem lze s mírnou nadsázkou vidět v tom, že stát na jedné straně reguluje téměř vše, co lidé činí a s čím přicházejí do kontaktu. S jedinou výjimkou (ale i ta zřejmě čase vezme zasvé) a tou jsou jedovaté účtenky v obchodech, z nichž si stát udělal výherní a propagandistické losy.

U účtenek (jež mají potenciál být smrtícím kladivem na podnikatele) jejich závadnost a potenciálně negativní zdravotní dopady nevadí, jelikož daňové a fiskální zájmy státu mají i v demokratické společnosti automatickou přednost před zdravím obyvatelstva…

Před zdejší občanskou společností, či snad už pouze jednotlivci, jimž další vývoj v zemi není úplně lhostejný, teď stojí otázka, jak se vzniklou situací naložit, jak se postavit drtícímu tlaku státní moci a účtenkové manipulaci.

A/ Především, lidé by měli jít k volbám a podpořit ty strany, jež chtějí zrušit elektronickou evidenci tržeb (jejíž nedílnou součástí je státní účtenková lotynka). Což jsou víceméně všechny opoziční demokratické strany.

B/ Lidé by měli účtenkovou loterii bojkotovat a navíc zcela systematicky a důsledně odmítat přijímání účtenek v obchodech (samozřejmě, nevztahuje se na situaci, kde účtenka dává smysl pro případnou reklamaci zboží).

C/ Lidé by měli být ostražití: měli by sledovat všechny ty, kdo v obchodech přijímají účtenky a varovat je před vysokou zdravotní nebezpečností účtenek.

D/ Odmítači totality (a tedy i účtenkové loterie) by měli sledovat a evidovat všechny ty příslušníky Pomocné stráže EET, o kterých vědí, že se do státní loterie chtějí zapojit. Tito lidé by měli být zveřejňováni zodpovědnými médii a pranýřováni jako přisluhovači totalitní moci. V lepších časech (po alespoň částečném změkčení dnešního polototalitního režimu) by všichni známí příslušníci Pomocné stráže EET měli být hnáni k zodpovědnosti za napomáhání totalitní moci v ČR.

Snad nejbizarnějším aspektem Účtenkovky je fakt, že Babišem ovládaný stát vedl tak dlouho válku proti „hazardu“, tak dlouho vytlačoval z trhu herny a hráče, až se sám pasoval do role centrálního organizátora celostátní (z)loterie. A to loterie velmi specifické tím, že je závadná jak mentálně (i hraní loterii může vyvolávat závislost a deformovat hráčovu osobnost), tak fyziologicky, jelikož toxické látky z účtenek do těla pronikají skrze kůži.

Přesto stát masivně ponouká obyvatelstvo, aby se zapojilo do „prospěšného hazardu“, v němž hracím nástrojem jsou účtenky a předem známou obětí jsou podnikatelé, obchodníci.

K úplné „dokonalosti“ v Česku chybějí už jen státem provozované nevěstince…

Více o účtenkové loterii čtěte ZDE:

Účtenková loterie zneužije zmanipulovaných mas občanů k etablování nové totality v ČR

Pokladní účtenky škodí toxickým bisfenolem. Babišova Účtenkovka zvýší zdravotní rizika