Firma DFK Cab přichází na mezinárodní trhy s dalšími 2 typy kabin pro nakladače Avant. (Foto: Kabina DFK Cab na nakladači Avant 860).

Exportně orientovaná česká společnost DFK Cab vyvinula a začíná dodávat na zahraniční trhy další 2 typy kabin pro nakladače Avant. Vedle kabin pro modelovou řadu Avant 635, jejichž dodávky zahájila již loni, připravila nyní firma kabiny pro modelovou řadu nakladačů Avant 860 a také kabiny pro nejmenší modelovou řadu Avant 528. Celkem tak má DFK Cab pro nakladače Avant k dispozici již 3 typy kabin, jež pokrývají téměř kompletní spektrum produkce firmy Avant.

Už loni firma DFK Cab přišla na mezinárodní trhy s prvním typem kabiny určené pro nakladače Avant a to s kabinou pro modelovou řadu Avant 635. Tato kabina je plně kompatibilní i s modelovými řadami Avant 600 a Avant 700.


Kabina DFK Cab na nakladači Avant 635.


Vyznačuje se všemi uživatelskými přínosy, které jsou typické pro produkty společnosti DFK Cab. Řidičům vozidla nabízí nejenom bezpečí, ale také komfort. Kabina je vyrobena z polykarbonátu, který zásadně zvyšuje funkčnost vozidla. Ve srovnání se sklem je polykarbonát prakticky nerozbitný. Oceňovanou přidanou hodnotou je také příslušenství v podobě stěrače a ostřikovače na elektricky vyhřívaném předním „skle“.



Kabina pro Avant 860

Nově vyvinutá a již dodávaná kabina pro modelovou řadu nakladačů Avant 860, která je plně využitelná i pro model Avant 800, nabízí polykarbonátovou verzi, která je dokonale průhledná a skýtá výjimečné vizuální podmínky pro kvalitní obsluhu vozidla při všech pracovních činnostech. Elektricky vyhřívaný přední panel kabiny je samozřejmě doplněn také stěračem a ostřikovačem.


Kabina DFK Cab na modelu Avant 860.


Kabina pro Avant 528

Společnost DFK Cab již také úspěšně dokončila vývoj kabiny pro modelovou řadu nakladače Avant 528. I tato kabina nabízí polykarbonátovou verzi všech panelů, včetně elektricky vyhřívaného čelního panelu, který je rovněž vybaven stěračem a ostřikovačem.

Zásadním přínosem kabin DFK Cab pro nakladače Avant je fakt, že kabiny dokáží zajistit skvělou viditelnost a rozhled z vozidla.


Kabina DFK Cab na nakladači modelové řady Avant 528.


Specifickou další výhodou všech kabin DFK Cab pro nakladače Avant je velký úhel při otvírání dveří. Ty jsou navrženy a uzpůsobeny tak, aby dokonale kopírovaly tvar stroje při jakémkoli pohybu. Možnost úplného otevření dveří spolujezdce navíc usnadní práci při ovládání příslušenství nakladače, jelikož manipulace je možná také zvenčí.


Výhody při otevírání dveří: Kabina DFK Cab na modelové řadě Avant 528.


U všech kabin DFK Cab pro nakladače Avant umožňuje bezpečnostní čelní sklo kabiny s příslušenstvím obsluze nakladače pracovat i za velmi nepříznivých povětrnostních podmínek. Kabina je vždy uzpůsobena tomu, aby uspokojovala vysoké nároky uživatelů a usnadnila jim každodenní používání v pracovním terénu.



Konstrukce kabin DFK Cab pro kloubové nakladače zajišťuje jejich spolehlivost a dlouhou životnost při zohlednění náročných provozních podmínek.

Společnost DFK Cab dále vyrábí také kabiny pro terénní vozidla kategorií ATV, respektive UTV (All-Terrain Vehicle, resp. Utility Terrain Vehicle). Vedle toho produkuje i kabiny na zemědělskou techniku či kabiny na vysokozdvižné vozíky. (sfr)


VÍCE O TÉMATU ČTĚTE ZDE:

DFK Cab představila kabiny pro kloubové nakladače Avant a CastLoaders