Začínají semifinále fotbalové Ligy mistrů. Diváci Telly je uvidí na Premier Sport a Nova Sport. (Ilustrační foto: archiv).

Začínají semifinále fotbalové Ligy mistrů UEFA. První kola se odehrají v úterý 30. března a ve středu 1. května. Na programu jsou duely mezi Bayernem Mnichov a Realem Madrid a Dortmundem a Paris SG. V přímých přenosech je diváci Telly uvidí na kanálech Premier Sport a Nova Sport.

Německý velkoklub Bayern Mnichov, který po jedenácti titulech v řadě letos skončí v rámci německé ligy až druhým, se postaví španělskému gigantu Real Madrid. Zápas, který nemá favorita a i podle sázkových kanceláří bude vyrovnaný, začíná od 20:15 hodin předzápasovým studiem na televizní stanici Premier Sport 2.

Ve středu 1. května je pak na pořadu další atraktivní zápas mezi Borusií Dortmund a Paris SG. Přímý přenos se speciálním předzápasovým studiem začíná rovněž v 20:15 na stanici Nova Sport 3.

Oba atraktivní zápasy uvidí diváci Telly v přímém přenosu a s českým komentářem. Odvety jsou naplánované o týden později, v úterý 7. května, respektive ve středu 8. května.

Samotné finále Ligy mistrů se uskuteční v sobotu 1. června v Londýně (stadion ve Wembley).

Balíčky pro možnost sledování nejprestižnější klubové soutěže lze zakoupit online od 300 Kč na webu Telly.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také prémiový sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 až 4 a na stanicích Nova Sport 3 a 4.

Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC a OKTAGON MMA. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno.

Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR. (sfr)