Na e-shopu 4Slim je nabídka zdraví, které chutná. Včetně výrobků pro posílení imunity. (Ilustrační foto).

O svou kondici a zdraví pečuje stále více lidí a právě zdravá výživa tvoří její základ. Význam zdravé stravy však není v tom, že bychom se měli omezovat ve všem, co nám chutná a co máme rádi. Na e-shopu 4slim.cz je k dispozici široký výběr vynikajících a kvalitních výrobků z oblasti zdravé výživy a doplňků stravy vhodných nejen pro hubnutí či udržení dobré kondice, ale také pro posílení imunity.

Sortiment e-shopu zahrnuje přírodní sladidla z kořene čekanky, toppingy, čekankové nektary, ořechové krémy a másla, low carb a proteinové tyčinky, probiotika, přírodní vlákninu z čekanky.

Dále také oblíbenou Meltu, špaldové piškoty, funkční čaje, doplňky stravy, vitamíny, sušené plody, ovoce, semínka, oleje, kvalitní hořčice Alba, octy, soli, mouky a potraviny vhodné pro vegany a diabetiky.

Výhodou e-shopu 4slim.cz je jeho pestrá nabídka potravin a doplňků stravy v té nejvyšší kvalitě k přímé spotřebě i pro zdravé pečení a vaření. Vše navíc naleznete takzvaně „pod jednou střechou“.



Pardubický Koloniál

Pokud spotřebitelé preferují kamenné obchody před e-shopy a zrovna se nacházejí v Pardubicích, mohou navštívit místní Koloniál, který nabízí vše, co každý den potřebují v domácnosti, typicky tedy jídlo a drogistické zboží a to vše za nejnižší ceny na trhu.

Podniková prodejna Koloniál se nachází v centru města u vchodu do továrny Kávoviny, která vyrábí legendární Meltu. Z továrny putují do Koloniálu všechny oblíbené výrobky čerstvé hned z výrobních linek. Kromě toho tam vždy najdou řadu neodolatelných výhodných akcií.



Do sortimentu jsou zařazeny další produkty, například výrobky z čekankového extraktu 4Slim. Nabídku uzavírá kompletní ponuka kvalitní drogerie pro domácnost firmy Beohemija. Koupit tu můžete ale i celou řadu výrobků, které najdete v prodejnách se zdravou výživou. (sfr)