LAMA energy nabízí spotřebitelům elektřinu i plyn za cenu hluboce pod vládním stropem. K tomu jako bonus poskytuje internetovou televizi na rok zdarma.

Tuzemský dodavatel energií, společnost LAMA energy, nyní ve speciální akci nabízí tuzemským spotřebitelům elektřinu i plyn za mimořádnou cenu hluboce pod vládním stropem. K tomu jako bonus poskytuje internetovou televizi na 1 rok zdarma.

Plyn bez závazku nabízí LAMA energy za 1700 Kč (s DPH) za megawatthodinu, což je cena o 43 % pod vládním stropem. Jedná se o smlouvu na dobu neurčitou s 30denní výpovědní lhůtou.

Plyn se závazkem firma nabízí za 1 899 Kč (s DPH) za 1 MWh, což je cena o 37 % pod vládním stropem. Tento produkt zaručuje fixaci obchodní ceny do konce roku 2025.

Elektřinu nabízí LAMA energy jednak ve variantě bez závazku a to za 3 683 Kč (s DPH) za megawatthodinu, což je cena o 39 procent nižší, než vládou stanovený strop. Jedná se o smlouvu na dobu neurčitou s 30denní výpovědní lhůtou s fixací ceny na jeden měsíc.

Varianta dodávek elektřiny se závazkem přináší zákazníkům cenu 5 433 Kč (s DPH) za 1 MWh, která je o 10 procent nižší než vládní cenový strop. Tento produkt zaručuje fixaci obchodní ceny do konce roku 2025.

Ke všem uvedeným produktům nabízí LAMA energy jako bonus internetovou televizi na 1 rok zdarma.

Pokud zákazník využije nabídku plynu od dodavatele LAMA energy, ušetří v následujícím roce nezanedbatelnou částku. V případě běžné domácnosti s plynovým vytápěním a průměrnou roční spotřebou 18 MWh dosáhne úspora v následujících 12 měsících při stále stejné spotřebě přibližně 23 850 Kč.

Velmi zajímavá je také úspora u dodávek elektřiny od LAMA energy. U domácnosti v běžném bytě s průměrnou roční spotřebou 2 MWh dosáhne v následujícíh 12 měsících úspora při stále stejné spotřebě celkem 4 734 Kč.

Lama Energy: tradiční dodavatel energií s těžbou v České republice.

LAMA energy je ryze česká společnost se silným ekonomickým zázemím a vlastní těžební infrastrukturou. Díky tomu dokáže pro zákazníky připravovat výhodné nabídky tarifů.

LAMA energy je součástí skupiny LAMA ENERGY GROUP, do jejíhož portfolia patří i těžební vrty ropy a zemního plynu na jižní Moravě. Zákazníci se tak mohou spolehnout na stabilitu a spolehlivost tradičního českého dodavatele energií s třicetiletou historií. (sfr)