Poslední tenisový Grand Slam sezony: Diváci TV Telly uvidí z US Open desítky zápasů. (Ilustrační foto).

Od pondělí 28. září až do neděle 10. září proběhne US Open, tradičně poslední tenisový turnaj nejvyšší kategorie Grand Slam. Diváci televize Telly uvidí desítky zápasů z US Open v přímém přenosu a s českým komentářem.

Přenosy z US Open uvidí diváci na kanálech Eurosport 1 a Eurosport 2. Celkem půjde o 234 hodin živého televizního vysílání na lineárních kanálech Eurosportu s českým komentářem. Napínavé duely bude možné sledovat živě, s ohledem na časový posun (EST/EDT – 6 hodin) je k dispozici, jako u všech nabízených programů, i zpětné přehrání.

O co nejlepší výsledek se na kurtech v New Yorku poperou čeští hráči Jiří Lehečka, Petra Kvitová, Karolina Plíšková nebo Barbora Krejčíková. Celkem se v USA představí 14 Čechů, tři muži a 11 tenistek.

Finálové duely proběhnou v sobotu 9. září (ženy) a o den později se bude ve ve Flushing Meadows hrát finále mužské dvouhry.

Vedle přenosů ze všech kurtů připraví Eurosport řadu dalšího obsahu. Ve vysílání se objeví Legends‘ Voice s Justine Heninovou, která vzpomene na svůj první titul z US Open před více než 20 lety; Players‘ Voice se semifinalistou loňského ročníku Francisem Tiafoem o nedávném vzestupu amerického tenisu.

Ruud Talk představí názory loňského finalisty Caspera Ruuda; a také Road to 24, který připomene bezkonkurenčních 23 grandslamových titulů Novaka Djokoviće ve dvouhře mužů.

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD.

Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno.

Telly je ryze českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR. (sfr)