ELTON představil limitovanou edici hodinek PRIM MACH Damašek.

Společnost ELTON hodinářská představila limitovanou edici hodinek PRIM MACH Damašek. Na trh přišla s novinkou, jakou ještě žádná hodinářská firma na světě nepoužila. Grafický symbol hodinek PRIM – piktogram Novoměstských oblouků – je do hodinek vtisknut přímo ve struktuře originálního materiálu z dílny libereckých Futuron Forge.

Na větší ploše je v jedinečné kresbě patrný obrys piktogramu, symbolu tradičních primek. Titanovo – zirkonový damaškový kompozit vyvinula společnost Futuron Forge přímo pro ELTON a lze jej najít pouze na hodinkách PRIM.



Detaily limitované edice hodinek PRIM MACH Damašek odkazují na inspiraci leteckým stylem. Hodinky na první pohled zaujmou výrazným designem.

„Na ten druhý pak zcela výjimečnými vlastnostmi,“ uvedla firma.



Atraktivní materiál je nejen mimořádně odolný, ale je také velmi náročný na zpracování. I díky tomu je tato padesátikusová limitovaná edice unikátní.



Detaily hodinek odkazují na inspiraci leteckým stylem. Přehledný číselník s výraznými indexy a dvoubarevnou luminiscencí je dokonale čitelný v každé situaci.



Symbolický je také název, který označuje jednotku nadzvukové rychlosti. PRIM MACH DAMAŠEK je model, který na první pohled zaujme výrazným designem, na ten druhý pak zcela výjimečnými vlastnostmi.

„Hodinky pro ty, kdo se nedrží při zemi,“ charalterizovala firma svůj nový produkt.(sfr)